NetBet

7.98 scor casa pariuri | Locul 6 din 15 case de pariuri | 5.96 rating jucatori | 25 pareri jucatori

NetBet

Netbet Sport este o casă de pariuri pe internet specializată în pariuri sportive. Netbet se afla printre primele case de pariuri online care au obţinut licenţa în România, oferind astfel posibilitatea de a paria 100% legal! Oricare ar fi sportul care va pasionează cel mai mult, atunci cand e vorba de pariuri – fotbal, tenis, crichet, rugby, golf – există cate ceva pentru fiecare la NetBet.

Platforma NetBet este una moderna, completa si complexa. Toate informatiile necesare sunt prezentate chiar de pe prima pagina, iar navigarea in site se realizeaza rapid si simplu. Netbet ofera clientilor o multi de sporturi pe care se poate paria, dar si o serie de surprize. Vorbim de una dintre putinele agentii ce au in oferta sporturi precum bandy, MMA, fotbal galic, hochei galic, precum si E-sporturi. Nu putea lipsi nici platforma Live, prin intermediul careia utilizatorii au acces la zeci de transmisiuni video zilnic. De remarcat faptul ca pe Netbet TV pot fi urmarite, printre altele,  meciurile din Primera Division, Ligue 1, Cupa Spaniei, Cupa Frantei, dar si NBA.

Totul e foarte bine structurat pe interfata platformei Netbet. Oferta de pariere de afla in partea din stanga a site-ului, variantele de pariere aferente fiecarui eveniment selectat vor aparea in zona centrala, putandu-se filtra dupa gen de pariu. Cuponul de pariere va fi publicat pe coloana din stanga, deasupra rubricii Live acum si a programului live. Un atu al platformei este reprezentat de modulul de cautare al evenimentului, dispus in coloana din stanga, deasupra ofertei. Practic nu mai sunteti nevoiti sa rasfoiti oferta pentru a identifica evenimentul,  fiind suficient sa introduceti in respectivul camp numele echipei cautate.

Netbet ofera utilizatorilor posibilitatea de inchide pariul, in cazul in care lucrurile nu decurg in directia dorita.

CUM DEPUN SI RETRAG BANI

  • TopPay (in oricare magazin Inmedio)
  • Card credit/debit
  • Skrill
  • NETeller
  • Paysafecard

Depunerile si retargerile din contul de pe Netbet se pot face prin intermediul celor mai cunoscute si utilizate portofele virtuale si a transferuri bancare (Skrill, Card de credit, Paysafecard, Neteller).

Rating: 3 out of 10 with 16 ratings
Informatii retrageri
instant 48h 72h 24h
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

si alti 1087 membri Pariuri1x2 joaca la NetBet

Autor: mod1x2 Citeste instructiunile si modul de functionare 

Probleme la logare | Cont Jucator


Informatii plangere

Mi am facut cont recent, doresc sa ma loghez si nu nerge

Nu a fost adaugat nici un comentariu.

Operatorii nu pot plati pentru a influenta aceasta sectiune.