Pariem inteligent: Metoda Martingale pe goluri marcate in meci

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Martingale este o metoda de pariere testata in dese randuri de pariori cu un mai mic sau mai mare succes. Multi se feresc de aceasta strategie din cauza faptului ca presupune un plan agresiv de pariere, iar capitalul necesar este unul destul mare pentru a nu intra rapid in faliment.

Fiind o metoda de pariere cu o durata peste medie, ne-am gandit la un mod de a o testa fara a pierde foarte mult timp. Cum anume? Pariind doar in live pe acelasi tip de pariu (1, X sau 2) sau direct pe scor exact. Si se pariaza pana in momentul cand se inregistreaza un pariu castigator care sa acopere toate pierderile. Daca incepem cu un euro pariat, la al 5-lea meci suma va fi de 16 euro. Atentie: cota variantei alese nu trebuie sa difere prea mult de la un pariu la celalalt. Ca exemplu poate fi luat pariul X, a carei cota normala variaza intre 3.00 si 3.30.

Goluri putine, cote excelente!

Noi ne-am gandit, spre exemplu, la un Martingale pe care sa il aplicam pe piata de under 1.5 goluri. Cotele sunt mari, in majoritatea cazurilor depasind valoare de 2.50 si nu ar trebui sa dureze prea mult timp pana sa intuim un meci care sa se incheie cu scorul de 0-0, 1-0 sau 0-1.

Criteriile de selectie pot diferi de la parior la parior. Noi tinem cont de statistici si selectam doar echipele care au mai bifat acest pronostic (under 1.5) cel putin o data in ultimele 5 meciuri.

Pariind pe campionatele Frantei, Portugaliei, Romaniei sau al Italiei, in special Serie B, nu veti avea nevoie de mai mult de 4-5 incercari pana sa gasiti un meci de under 1.5.  In alta ordine de idei, este total nerecomandat sa testati campionatele Olandei, Angliei, Germaniei sau Spaniei atunci cand folositi aceasta strategie!

Testati agentia de pariuri sportive online eFortuna pentru aceasta strategie! La eFortuna primul pariu de pana la 300 ron este fara risc!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 


Lasa un comentariu