Manchester United – Sunderland: Infirmeria „sfintilor” ne trimit catre o super-cota de 4.00 pe care vom miza!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Luni, incepand cu ora 17:00, se va disputa partida Manchester United – Sunderland, din cadrul rundei cu numarul 18 din Premier League. Disputa va putea fi urmarita in direct in Romania pe Eurosport.


Chiar daca a trecut printr-o perioada extrem de dificila cu Jose Mourinho pe banca, „Diavolii” au reusit sa lege 3 victorii consecutive in Premier League si se afla la doar 4 puncte distanta de locurile de Champions League. De aceea, o victorie impotriva unei echipe precum Sunderland este imperios necesara. Sansele ca aceasta sa fie si inregistrata sunt extrem de mari, mai ales daca ne uitam si peste posibilele absente ale oaspetilor: Cattermole (accidentare), Gooch (accidentare glezna), Jones (accidentare musculara), Kirchhoff (accidentare genunchi), Manquillo (accidentare – sunt sanse sa fie recuperat pana la ora meciului), McNair (accidentare genunchi), Pienaaar (accidentare gamba – sunt sanse sa fie recuperat pana la ora meciului), Rodwell (accidentare musculara) si Watmore (accidentare genunchi).

Tianand cont atat de diferenta certa de valoare dintre cele doua echipe, dar si de absentele din tabara oaspetilor nu avem cum sa nu ne gandim la o victoria la pas a gazdelor. Pentru a profita in adevaratul sens al cuvantului de ea, Betfair ne ofera o super-cota de 4.00 pentru victoria gazdelor, fata de 1.22 in mod normal. Cota de 4.00 poate fi accesata extrem de usor.

Cota 4 pentru victoria gazdelor in Manchester United – Sunderland

alte-cote

Cum pot miza pe cota de 4.00 ?

Sursa imaginii: www.skysports.com


 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 


Lasa un comentariu