Manchester United – Sunderland: Infirmeria “sfintilor” ne trimit catre o super-cota de 4.00 pe care vom miza!

promo298896386

Autor: Tudor HutulLeave a Comment

Luni, incepand cu ora 17:00, se va disputa partida Manchester United – Sunderland, din cadrul rundei cu numarul 18 din Premier League. Disputa va putea fi urmarita in direct in Romania pe Eurosport.


Chiar daca a trecut printr-o perioada extrem de dificila cu Jose Mourinho pe banca, “Diavolii” au reusit sa lege 3 victorii consecutive in Premier League si se afla la doar 4 puncte distanta de locurile de Champions League. De aceea, o victorie impotriva unei echipe precum Sunderland este imperios necesara. Sansele ca aceasta sa fie si inregistrata sunt extrem de mari, mai ales daca ne uitam si peste posibilele absente ale oaspetilor: Cattermole (accidentare), Gooch (accidentare glezna), Jones (accidentare musculara), Kirchhoff (accidentare genunchi), Manquillo (accidentare – sunt sanse sa fie recuperat pana la ora meciului), McNair (accidentare genunchi), Pienaaar (accidentare gamba – sunt sanse sa fie recuperat pana la ora meciului), Rodwell (accidentare musculara) si Watmore (accidentare genunchi).

Tianand cont atat de diferenta certa de valoare dintre cele doua echipe, dar si de absentele din tabara oaspetilor nu avem cum sa nu ne gandim la o victoria la pas a gazdelor. Pentru a profita in adevaratul sens al cuvantului de ea, Betfair ne ofera o super-cota de 4.00 pentru victoria gazdelor, fata de 1.22 in mod normal. Cota de 4.00 poate fi accesata extrem de usor.

Cota 4 pentru victoria gazdelor in Manchester United – Sunderland

alte-cote

Cum pot miza pe cota de 4.00 ?

Sursa imaginii: www.skysports.com


 

Bonus exclusiv de 250 RON la Unibet

Pariaza la Unibet prin Pariuri1x2 si primesti banii inapoi la primul pariu pana la 250 RON. Cel mai usor de eliberat bonus din Romania cu doar 3x rulaj

Lasa un comentariu