Bilet NBA: Ne dublam investitia cu ajutorul partidei din New York!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

In aceasta seara dorim sa aducem un nou castig cu ajutorul biletului din NBA pentru a ne putea “regla” turatia obisnuita pe care am avut-o in luna decembrie, atunci cand am oferit 8 bilete castigatoare consecutive din baschetul american.


NBA – 03:00: New York Knicks – Chicago Bulls

Prima si singura partida pe care vom miza in aceasta seara este cea dintre New York Knicks si Chicago Bulls. Chiar daca gazdele si-au ingreunat situatia extrem de mult in ceea ce priveste lupta pentru obtinerea unui loc de play-off, New York Knicks poate fi impinsa de la spate atat de fanii din propria arena, cat si de experienta unui jucator precum Carmelo Anthony, chiar daca acesta din urma nu este intr-o forma foarte buna.

In acelasi timp, oaspetii de la Chicago Bulls nu mai sunt de foarte mult timp o echipa de speriat in NBA. Aceasta ne-a demonstrat in aceasta prima parte a sezonului faptul ca ne poate surprinde atat placut, invingand in partide in care Bulls nu pornea cu prima sansa, cat si din punct de vedere negativ, echipa de baschet a orasului Chicago fiind invinsa deseori in momente “cheie”. Totusi, din nefericite, Bulls ne-a surprins mai mult negativ si vom mergea pe victoria gazdelor in acest duel – si nu oricum, ci cu un handicap minim!

Bilet NBA
New York Knicks – Chicago Bulls, NY Knicks castiga cu handicap de -3,5 puncte, cota 2.00
Total: Cota 2.00 – 888Sport

Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!


Sursa imaginii: www.forbes.com


 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu