OFICIAL | 48 de echipe la Cupa Mondiala si 80 de meciuri. Germania, Argentina, Franta si Brazilia raman favorite

fifa-cm
Autor: Alexandru GhiurcauLeave a Comment
0 0

FIFA a anuntat ca incepand cu editia din 2026 a Cupei Mondiale, la start se vor afla 48 de natiuni, cu 16 mai multe decat pana in prezent. Numarul echipelor de la Campionatul Mondial nu a mai fost schimbat din 1998, cand s-a trecut la sistemul cu 32 de echipe.

Comitetul de la Zurich a decis in unanimitate sa mareasca numarul competitoarelor, dar si cel al meciurilor. Din 2026 se vor juca 80 de partide, comparativ cu 64 pana acum. Cu toate acestea, campioana va juca acelasi numar de meciuri in ambele formate – sapte.

Presedintele FIFA Gianni Infantino a sustinut din start ideea, spunand „e necesar sa vedem o Cupa Mondiala mai inclusiva, pe fondul progresului semnificativ inregistrat la nivel global”. Conform unor calcule FIFA publicate de BBC, veniturile comerciale ar creste la 5,29 miliarde de lire sterline, cu o crestere a profitului de 521 de milioane de lire sterline. Intr-o industrie atat de avansata si monetizata, insa, diferenta nu pare sa fie semnificativa. Competitia va avea insa un aer inedit si spectacolul va fi asigurat atat de jucatori, cat si de formatul ales.

Sistem „retro”

Vor juca 16 grupe a cate trei echipe, iar primele doua clasate vor avansa in faza urmatoare. De acolo se va juca faza eliminatorie in care vor fi 32 de echipe. Sistemul aminteste de 1982, cand in Spania (24 de echipe nationale participante) au fost 6 grupe de cate 4 echipe, urmate de alte 4 grupe de cate 3 echipe. Din ele doar castigatoarele au mers mai departe, in semifinale.

Romania, cota 401.00 sa castige Cupa Mondiala din 2018

Cu gandul la Cupa Mondiala din 2026, care nu si-a desemnat organizatoarea inca, pariem pe meciurile din calificarile la CM 2018 si pe castigatoarea competitiei. Toate agentiile online ofera pariuri inedite pe evenimente din viitor. Si un pariu neobisnuit oferit de Unibet – Norvegia sa ajunga in semifinale la Cupa Mondiala din 2018, cota 50.00. Germania (5.00), Argentina (6.00) si Brazilia (8.00) sunt primele favorite la cucerirea trofeului.

O surpriza poate aduce cote intre 101.0 si 201.0!

cm-cote

Unibet este o renumita casa de pariuri online scandinava care isi ofera serviciile celor peste 13,2 milioane de clienţi din peste 100 de ţări din intreaga lume. Aici gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal si baschet, precum si o platforma de live in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile favorite, din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute sa va deschideti cont pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu