Shmona – H. Tel Aviv: Oaspetii au ce mai mica medie de goluri pe meci

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Joi incepand cu ora 20:00, Shmona o va intalni pe H. Tel Aviv intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 17 din Israel

Shmona

Echipa gazda se afla pe locul al 4-lea cu un total de 25 de puncte, la 4 lungimi distanta de pozitia a 2-a si la 14 de echipa care domina fotbalul din Israel, lidera H. Beer Sheva.
Referitor la forma sportiva, Shmona vine dupa 6 etape fara inrangere, perioada in care a inregistrat 3 victorii si 3 remize. De remarcat este faptul in 5 din aceste confruntari, formatia gazda a inscris cate cel putin 2 goluri. La Unibet, casa de pariuri care iti ofera un pariu fara risc de 250 RON, gasim o cota de 1.94 pentru ca Shmona sa inscrie peste 1,5 goluri in aceasta confruntare.


Citeste si:


H. Tel Aviv

Echipa oaspete a inceput acest sezon cu un deficit de 9 puncte din cauza unor probleme financiare. Asadar ea se afla acum pe ultima pozitie cu doar 7 puncte dupa primele 16 etape.
H. Tel Aviv a castigat un singur meci din ultimele 9 partide, dar a fost invinsa doar de 3 ori, 5 partide incheindu-se la egalitate.
De remarcat este faptul ca in ultimele 11 meciuri din competitia interna au fost inscrise cate cel mult 2 goluri. Ba mai mult, H. Tel Aviv are cea mai mica medie de goluri din aceasta liga, 1,9 goluri pe meci.

1.79 este cota la Unibet pentru ca echipa oaspete sa inscrie in aceasta confruntare


20:00, Shmona – H. Tel Aviv
Unibet  1.65  3.60  5.15

Shmona joaca bine ”acasa” acolo unde vine dupa 3 victorii consecutive, in timp ce H. Tel Aviv are un sezon slab. Nu o vad pe echipa oaspete sa aiba forta sa puna mari probleme gazdelor si cel mai probabil tot ce vor face e sa se apere.

Propunere: Shmona sa castige cel putin o repriza, cota 1.38
De incercat: Shmona sa castige fara sa primeasca gol, cota 2.40

Alte cote pentru aceasta partida:

shmona1

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu