Chievo – Atalanta

Publicat de : alesandrodelpiero Leave a Comment
0 0
Data Eveniment : 08.01.17 16:00 PM
Sport : Fotbal
Tara : Italia
Pronostic : Chievo peste 1,5 goluri
Cota : 2.80
Miza : 9
Bookmaker : NetBet
Castiguri : 0.00
Vezi Statistici alesandrodelpiero
Vezi Ponturi alesandrodelpiero

Atalanta

     Aceasta echipa este una dintre surprizele acestui sezon din Serie A. Atalanta nu are vedete in lot si formeaza o echipa bunicica, de locurile 7-10. In contrast cu  parcursul bun pe care l-a avut in campionat  pana in prezent, o simpla vizualizare pe youtube a rezumatelor meciurilor disputate de Atalanta, scoate in evidenta faptul ca aceasta echipa are niste probleme in jocul sau, care persista meci de meci. Astfel,  Atalanta este extrem de vulnerabila atunci cand este surprinsa pe contraatac. Daca adversarul face un joc inchis, bazat pe contre, Atalanta primeste gol. Asa s-a intamplat in intalnirea cu Udinese, atunci cand Thereau & compania au profitat de aceasta vulnerabilitate si au reusit sa inscrie de trei ori la Bergamo.La fel s-a intamplat si in intalnirea cu Lazio, atunci cand lazialii au marcat doua dintre cele patru goluri pe contraatac.  O alta vulnerabilitate din jocul Atalantei sunt fazele fixe. Aceasta echipa primeste foarte multe goluri din faze fixe. Empoli, Juventus, Palermo, Torino, Lazio si Sampdoria sunt echipele care au reusit sa profite de asezarea proasta a elevilor lui Gasperini de la fazele fixe, dar si de jocul aerian foarte slab pe care il au jucatorii din defensiva Atalantei. Imi plac pariurile de genul „ se marcheaza cu capul”, iar Atalanta este una dintre echipele impotriva careia este de jucat un astfel de pariu.

 Chievo

     La Verona, se castiga greu. Chievo este o echipa nu foarte spectaculoasa, al carui stil de joc este predictibil. Se apara cu 5-6 jucatori pe momentele de posesie ale adversarului, iar atunci cand reuseste sa recupereze balonul este extrem de periculoasa pe contraatac.Sampdoria a incasat recent  doua goluri in urma unor astfel de contraatacuri. Palermo a simtit si ea pe propria piele cat de periculoasa este Chievo pe contraatac.Pana si cea mai buna defensiva din Serie A, cea a lui Juventus, a fost surprinsa de Pellissier & compania si a primit gol dintr-un penalty acordat in urma unui contraatac marca inregistrata „Chievo Verona”.

      Imi construiesc pariurile pe ceea ce vad si pe vulnerabilitatile echipelor pe care urmeaza sa pariez si mai putin pe statistica. Drept urmare, sunt de parere ca in acest meci, Chievo poate si eu cred ca va reusi sa inscrie cel putin doua goluri. Daca Chievo inscrie prima (dintr-o faza fixa),  se va retrage si o va invita pe Atalanta sa atace.Astfel, va juca ceea ce stie cel mai bine: aparare-contraatac, capitol la care Chievo este letala si astfel sunt sanse sa vedem si golul doi. Daca Atalanta va inscrie prima ( greu de crezut – Kessie, golgeterul echipei, fiind plecat la Cupa Africii), cu siguranta se va retrage si o va invita pe Chievo sa atace. Atalanta este vulnerabila la fazele fixe si la mingile inalte, asa ca este foarte posibil ca in oricare dintre cele doua variante sa o vedem pe Chievo inscriind cel putin doua goluri.

Pariul Chievo inscrie peste 1,5 goluri in meci este cotat cu 2.80 de agentia NetBet.Sa avem bafta!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Ponturi similare


Data Bookmaker Eveniment Pronostic Miza Cota Status Profit Publicat Edit
26.05.18 19:00 PM eFortuna Bari - Cittadella NGG 25 1.80 Validat Y
26.05.18 19:00 PM eFortuna Bari - Cittadella Sub 2,5 goluri 25 1.65 Validat Y
24.05.18 21:30 PM NetBet Virtus Entella - Ascoli GG 9 2.25 Pierdut -9 Y
24.05.18 21:30 PM NetBet Entella - Ascoli Ascoli X2 9 1.74 Castigat 6.66 Y
23.05.18 21:30 PM NetBet Reggiana - Juve Stabia Reggiana castiga 9 2.10 Pierdut -9 Y
20.05.18 21:45 PM NetBet Lazio-Inter X 9 3.50 Pierdut -9 Y
20.05.18 21:45 PM NetBet Lazio-inter GG+2.5 goluri 9 1.83 Castigat 7.47 Y

Lasa un comentariu