Pariaza la NetBet pe meciurile de la Australian Open si ai un Freebet de 100 ron in conditii excelente de rulaj!

Primul Grand Slam al anului își deschide porțile pe 16 ianuarie. Prezenta romaneasca pe tablourile principale ale competitiei si mai ales in turneu fetelor este consistenta. Asadar ne asteapta o multime de meciuri tari, dar si multe emotii pentru jucatorii romani implicati in competitie.

NetBet ti-a pregatit un cadou garantat, dacă pariezi pe partidele de la Australian Open!

Pariază LIVE (orice tip de pariu) și/sau PRE-LIVE (1/2) minim 50 RON pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă minimă de 1.5 pe cel puțin 5 meciuri de simplu masculin și/sau simplu feminin de la Australian Open până pe 23 ianuarie.

Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 100 RON FREEBET pe care îl poți folosi o singură dată pe Australian Open (25 – 29 ianuarie).

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici!

2 Înscrie-te accesând butonul din promoția 100 RON FREEBET – Australian Open

1 Pariază pre-live sau/și live minim 5 meciuri de simplu feminin și/sau masculin de la Australian Open pe bilete simple cu o singură selecție.

Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată, în termen de maximum 7 zile,  pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente de la Australian Open (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) din perioada 25 – 29 ianuarie înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Nu uita: La NetBet te asteapta un PACHET-BONUS de BUN VENIT de 1500 ron! Click aici pentru detalii! 

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil plasat/meci (live/pre-live) va fi luat în considerare pentru această promoție. Pariurile pot fi plasate pe meciurile din perioada 16 – 23 ianuarie, urmând ca freebetul să poată fi folosit pe disputele din perioada 25 – 29 ianuarie.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu