Ligue 1: Vezi cum arata cotele la titlu si cine sunt principalii favoriti la castigarea trofeului de golgheter!

Finalul turului din Ligue 1 ne pune fata in fata cu o situatie extrem de interesanta. Daca in vara se asteapta un nou mars triumfal al celor de la PSG, astazi avem de-a face cu o captivanta lupta in trei.


Nice si Balotelli, pe urmele lui Leicester!

Gruparea de pe Coasta de Azur a transmis inca din sezonul precedent un semnal foarte puternic. Reusind sa termine editia 2015/2016 pe pozitia a patra, Nice intra in categoria acelor echipe „de urmarit”. Totusi, campania de transferuri din vara nu anunta parcursul formidabil din actuala campanie, jucatori de baza in trecut precum Germain, Ben Arfa sau Mendy plecand de pe „Allianz Riviera”. De altfel, cota la titlu oferita echipei pregatite de Lucien Favre era undeva in jurul cifrei 151,0 la startul stagiunii: semn al lipsei de incredere pe care bookmakerii au avut-o in actualul lider din Ligue 1.


Pariaza si tu pe Ligue 1! Deschide-ti acum un cont la Unibet si ai gratuit un pariu pana la 250 RON! 


Urmand intr-o oarecare masura modelul Leicester, Nice a ajuns ca in prezent sa fie cotata cu sansa a treia la cucerirea trofeului suprem. Un element care a contribuit din plin la realizarile de pana acum este Mario Balotelli. Capriciosul jucator de culoare italian pare ca in sfarsit si-a gasit locatia in care se poate exprima asa cum isi doreste. Cele 8 goluri reusite in prima parte a campionatului (toate cu Nice in postura de gazda) au adus puncte pretioase formatiei sale, mentinand vii sperantele trupei din Riviera Franceza.


nicetitlu


Cavani conduce detasat in topul golgheterilor!

PSG nu a evoluat pe masura asteptarilor, terminand sezonul de toamna pe pozitia a treia, la 5 puncte in spatele liderului Nice. Prestatiile neconvingatoare si desele sincope au facut ca scaunul lui Unai Emery sa se clatine serios. Cu toate acestea, Edinson Cavani a fost la inaltime, reusind sa faca uitata plecarea lui Zlatan Imbrahimovic la Manchester United. Punctand de 18 ori, atacantul uruguayan a fost in numeroase randuri cel datorita caruia antrenorul spaniol si-a pastrat slujba.

Alexandre Lacazette, varful lui Lyon, a inscris 13 goluri in turul recent incheiat, ocupand pozitia a doua in clasamentul golgheterilor. Performantele sale sunt cu atat mai remarcabile cu cat problemele de sanatate l-au impiedicat sa joace in foarte multe partide.

Columbianul Falcao completeaza podiumul celor mai buni marcatori din Ligue 1, fiind unul dintre cei care au ajutat-o foarte mult pe AS Monaco sa-si castige renumele de „echipa cu cea mai prolifica ofensiva din Europa”.


golge


Prima etapa a returului este programata pe 13 ianuarie!

Sezonul ce se va relua la mijlocul lunii urmatoare propune inca din start confruntari foarte atractive. PSG are o deplasare extrem de complicata la Rennes, Nice primeste vizita modestei Metz, iar AS Monaco va evolua pe „Stade Velodrome” in derby-ul rundei cu Olympique de Marseille.

meci


Sursa photo: http://www.espnfc.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu