Liverpool a pus ochii pe Raul Jimenez! Vezi suma pe care clubul englez e dispus s-o vireze in contul Benficai Lisabona!

Jurgen Klopp vrea sa-si intareasca lotul in vara prin achizitionarea mexicanului Raul Jimenez. Potrivit presei portugheze, Liverpool este gata sa le faca o oferta de aproximativ 50 de milioane de euro celor de la Benfica Lisabona. 


Cu toate ca atacul lui Liverpool este in prezent cel mai bun din Premier League (48 de goluri marcate in 20 de etape), Klopp isi doreste si mai multa diversitate. Decizia de a cumpara un alt jucator ofensiv poate parea oarecum stranie in contextul de fata, insa desele probleme de sanatate cu care se confrunta Daniel Sturridge si Danny Ings l-au pus in garda pe tehnicianul german.

6.50 este cota la Unibet pentru ca Liverpool sa castige titlul de campioana in sezonul 2016/2017

jimenezJimenez a fost foarte aproape in 2015 sa ajunga in Premier League la West Ham, insa transferul a picat din cauza faptului ca acesta nu s-a trezit la timp pentru a efectua vizita medicala. In cele de urma a semnat un contract cu Benfica Lisabona alaturi de care a castigat cupa si campionatul in Portugalia.

Internationalul mexican in varsta de 25 de ani a reusit sa marcheze 20 de goluri in 63 de aparitii pentru Benfica, contribuind din plin si la medalia de aur castigata de tara sa la Jocurile Olimpice din 2012.

Poti miza pe aceasta cota complet gratuit din bonusul de 100% oferita pana la 250 RON pentru primul pariu, daca iti deschizi chiar acum un cont pe Unibet!


Sursa photo: http://www.vanguardia.com.mx

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu