Liga 1: Avem cotele primei etapei din 2017! Dinamo si Steaua, favorite in doua partide extrem de dificile!

Desi Liga 1 revine in actualitate abia in primul weekend din luna februarie, case de pariuri s-au grabit sa ne ofere cotele etapei cu numarul 22. Va fi o runda extrem de interesanta, dominata de doua derby-uri. Este vorba de CFR Cluj – Steaua si Dinamo – Viitorul.

Granzii, favoriti, dar lipsiti de argumente

In ambele dispute, formatiile mai titrate sunt cotate cu prima sansa. Steaua are cota 1.97 pentru un succes la CFR, formatie pe care nu a mai invins-o in ultimele 3 dueluri. Mai mult, la Bucuresti, in turul stagiunii, clujenii au castigat cu 2-1. Trupa lui Miriuta are mare nevoie de puncte si in acest duel, lupta cu Astra pentru un loc in play-off, anuntandu-se electrizanta in l1 clultimele 5 etape ale anului.

Si Dinamo e favorita a disputei cu Viitorul, liderul la zi al ierarhiei. Cotele indica, totusi, echilibrul si vor mai cunoaste o serie de modificari, unele in directa legatura cu vanzarile de jucatori ce slabesc din ce in ce mai mult lotul formatiei pregatite de Ioan Andone. De asemenea, de remarcat si faptul ca Dinamo, la 10 puncte in spatele primei clasate, nu a invins-o niciodata pe Viitorul, la Bucuresti, de la promovarea echipei lui Hagi in Liga 1!

Agitatie si in zona de play-out

In completare, o serie de meciuri importante in ceea ce priveste configuratia ierarhiei in partea sa inferioara. Se evidentiaza Pandurii – Poli Iasi si FC Botosani – Concordia Chiajna. Gorjenii pot deveni o prada usoara pentru orice componenta a Ligii 1, dupa ce in aceasta iarna, cei mai importanti jucatori, dar si antrenorul Petre Grigoras, au parasi echipa din cauza problemelor financiare.

Nici la Botosani nu este liniste, dar in continuare exista o stabilitate si continuitate la nivelul lotului. Moldovenii vor sa termine macar pe locul 7, tinta pe care o fixata si echipele CSMS Iasi sau Concordia, adversara din etapa a 12-a.

De urmarit si prestatia Astrei, trupa ce s-a despartit, sau e pe cale sa o faca, de piesele grele Alibec, Budescu si Sapunaru. Un succes acasa, cu Tg.Mures, ar putea urca echipa lui Sumudica pe loc de play-off, pentru prima oara in aceasta stagiune. Conditia impusa este, insa, ca CFR sa nu o invinga pe Steaua.

Unibet iti ofera cotele etapei a 22-a din Liga 1 si un pariu gratuit de pana la 250 lei, la prima depunere!

etapa1

.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu