Aici ai analizele si ponturile etapei a 9-a din Serie A! Toate meciurile se vad GRATUIT pe net!

Serie A revine in forta in acest week-end in special pentru iubitorii fotbalului cu cea de-a 9 etapa. Prima liga de fotbal italiana se va disputa intr-un interval de 2 zile, gratie etapei intermediare ce va urma. Capul de afis al rundei il reprezinta derby-ul dintre Milan si Juventus, sambata, de la 21:45. Toate partidele vor putea fi urmarite live si GRATUIT pe platforma video Unibet! 

Pentru cele mai importante meciuri programate in aceasta runda,  redactia noastra iti va pregati analize si ponturi de calitate. Pe masura ce vor fi publicate, in postarea de fata vor fi adaugate linkuri catre fiecare avancronica in parte (Ai aici avancronica si pontul).

Avem “Derby della Lanterna”

Cel mai vechi derby din Italia le aduce fata in fata pe Sampdoria si  pe Genoa in prologul acestei runde cu numarul 9. Actualmente clasate pe pozitia a 15-a, gazdele par ca nu se regasesc si au obtinut doar 2 puncte din ultimele 15. Fara evolutii consistente si cu un joc care sa le dea reale emotii pentru retrogradare, Doria a obtinut puncte doar cu echipele mici si are un sezon greu in fata. Pe de alta parte, oaspetii au inceput conform asteptarilor campionatul si se claseaza pe locul 9, dar cu un meci mai putin disputat fata de restul echipelor.

unibet tvS 19:00 Sampdoria – Genoa: Cote- 3.05  3.25  2.40Ai aici avancronica si pontul


“Nerazzurii” vor sa iasa din criza

O alta partida foarte interesanta pe care ne-o propune Serie A in acest week-end este Atalanta-Inter. Gazdele au rezultate oscilante, dar n-au primit gol in ultimele doua meciuri, unde le-au intalnit pe Fiorentina si pe Napoli. Internazionale pe de alta parte se afla in impas si a obtinut doar un punct in ultimele trei partide, considerand ca au intalnit adversari accesibili. Cu un moral scazut, gruparea din Milano trebuie sa stranga randurile si nu mai are nicio scuza in cazul unui viitor esec.

unibet tvD 16:00 Atalanta – Inter: Cote – 3.45  3.35  2.20Ai aici avancronica si pontul


Unibet TV

Acum ai posibilitatea de a te uita la fiecare meci in parte, prin intermediul platformei Unibet TV. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:Iti deschizi un cont la Unibet si incepi vizionarea partidei sau partidelor preferate . Ca pachetul sa fie complet, Unibet iti da si un pariu gratuit de 150 ron pe care sa-l investesti dupa bunul plac, pe pronosticurile tale. 


Romanii spera la titlu

Roma si Palermo se vor intalni duminica in cea mai dezechilibrata partida a etapei. Cu un parcurs perfect acasa si clasati pe pozitia secunda, “gialorossii” nu accepta sa se impiedice de modesta Palermo. Desi au handicap de 5 puncte fata de liderul Juventus, baietii lui Luciano Spaletti au un moral de fier dupa victoria imensa de la Napoli din etapa trecuta si vor sa se mentina in forma maxima in continuare.

unibet tvD 21:45 AS Roma – Palermo: Cote – 1.21  6.80  13.75Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:


“Diavolii milanezi”, in drum spre glorie

Marele derby al etapei se joaca sambata. De la 21:45, pe San Siro, AC Milan intalneste campioana en-titre Juventus Torino. Dupa o serie de sezoane slabe in care prestigioasa echipa a Milanului s-a zbatut in zona mediana a clasamentului, lucrurile incep sa revina la normal. Cu 13 puncte din ultimele 15 si cu o echipa din ce in ce mai omogena, “rossonerii” vor sa dea lovitura si in fata “Batranei Doamne”. Ocupand un incontestabil tron de lider insa, Juve  isi va pregati cea mai buna partitura pentru o partida foarte importanta, dar nu cruciala.

unibet tvS 21:45 AC Milan – Juventus: Cote – 4.50  3.55  1.83Ai aici avancronica si pontul


Serie A: Top favorite la titlu – Cote Unibet:

serie a unibet


 

unibet tvD 13:30 Udinese – Pescara: Cote – 1.82  3.50  4.60Ai aici avancronica si pontul

unibet tvD 16:00 Cagliari – Fiorentina: Cote – 3.10  3.30  2.35Ai aici avancronica si pontul

unibet tvD 16:00 Crotone – Napoli: Cote – 13.50  6.10  1.24Ai aici avancronica si pontul

unibet tvD 16:00 Empoli – Chievo: Cote – 2.70  3.00  2.90 – Ai aici avancronica si pontul

unibet tvD 16:00 Torino – Lazio: Cote – 2.35  3.25  3.15Ai aici avancronica si pontul

unibet tvD 19:00 Bologna – Sassuolo: Cote – 2.55  3.10  3.00 – Ai aici avancronica si pontul

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu