A ales banii! Chelsea isi vinde unul dintre “magicieni” pe o suma colosala in China! | Un alt nume mare ar putea parasi Anglia

Dupa zvonurile recente care prefigurau un transfer al lui Lionel Messi in China, lucrurile au devenit oficiale in cazul unui jucator de top. Este vorba despre Oscar, brazilianul in varsta de 25 de ani care a evoluat la Chelsea timp de 4 ani si jumatate. Clubul chinez Shanghai SIPG a anuntat oficial achizitionarea mijlocasului ofensiv al londonezilor, in schimbul unei sume de 60 milioane de euro. Astfel, aceasta afacere il pleaseaza pe Oscar pe locul 16 in topul celor mai scumpe transferuri din istoria fotbalului.


Brazilieni de clasa

Shanghai SIPG a terminat campionatul in China in urma cu doua luni pe pozitia a treia. Desi au prins podiumul, elevii binecunoscutului tehnician Sven Goran Eriksson nu au avut tocmai evolutiile dorite, castigand mai putin de jumatate dintre meciurile disputate si incheind stagiunea la 14 puncte fata de campioana Guangzhou Evergrande. Astfel, sefii clubului au luat atitudine si l-au demis pe antrenorul suedez, inlocuindu-l cu un alt nume enigmatic in Europa: Andre Villas-Boas. Asadar, fostul antrenor al lui Chelsea, care l-a avut sub comanda sa pe Oscar in perioada in care a antrenat la gruparea londoneza, a fost impresionat de calitatile brazilianului si a cerut cu insistenta sefilor transferul sau imediat.

Pe langa Oscar, managerul portughez il va avea la dispozitie si pe Hulk, fostul atacant al lui FC Porto si al celor de la Zenit Sankt Petersburg, care a sosit in vara acestui an in China in schimbul sumei de 53 de milioane de euro.

hulk


De la United la campioana Chinei

Odata cu transferul lui Oscar la Shanghai SIPG, au aparut si zvonurile conform carora Wayne Rooney, unul dintre cele mai importante nume ale lui Manchester United, ar putea parasi gruparea din Premier League pentru un salariu astronomic: 820.000 de euro pe saptamana!

1 gol a reusit sa inscrie Wayne Ronney pentru Manchester United in cele 14 partide jucate in acest sezon.

In consecinta, campioana Chinei, Guangzhou Evergrande, si-ar dori inca un nume imens in cadrul primului “11”, pe langa brazilienii Alan (RB Salzburg), Goulart (Cruzeiro) si Paulinho (Tottenham) care au pus umarul in mod decisiv la castigarea titlului. Acestia au fost dirijati de tehnicianul care a antrenat nationala Braziliei, Portugaliei, sau pe Chelsea, Luiz Felipe Scolari.

In acelasi timp, este binecunoscutul faptul ca relatia dintre Rooney si actualul sau antrenor la United, Jose Mourinho, nu esta una extraordinara, fotbalistul englez fiind marginalizat de numeroase ori in ultimul timp.

21.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Manchester United sa cucereasca titlul in Anglia la finalul acestui sezon

Sursa foto: theguardian.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu