Anthony Martial se gandeste la o mutare in La Liga

anthony martial

Anthony Martial, atacantul de 21 de ani pe care Manchester United a platit o suma senzationala cand l-a adus de la AS Monaco, nu este multumit de situatia sa la club.


Benfica – Ferreira: “Vulturii” tintesc ultima victorie din 2016 | Doua propuneri in favoarea acestora!

Sezon sub asteptari

Tanarul atacant francez nu a reusit sa se impuna in prima echipa sub comanda lui Jose Mourinho, reusind sa marcheze doar un singur gol in acest sezon de Premier League, in cele 11 aparitii. Aceasta situatie a facut sa apara speculatii cu privire la viitorul sau la club.

Philippe Lamboley, agentul jucatorului, a dezvaluit ca acesta este dispus sa ia in calcul o mutare temporara in La Liga din cauza rolului limitat pe care l-a avut in cadrul echipei in acest sezon. Lamboley a spus ca ar putea fi de bun augur ca jucatorul sa incerce sa isi redescopere forma in alta parte.

Pentru acest sezon, Unibet ofera o cota de 151.00 pentru ca Martial sa devina golgheterul Premier League.

Fostul jucator al lui Monaco, pe care Manchester United ar putea ajunge sa plateasca pana la 58.000.000 £ a inscris 17 goluri in sezonul anterior, primul la United. El are contract cu clubul pana in iunie 2019.

Sevilla, care l-a luat sub forma de imprumut si pe conationalul lui Martial, Samir Nasri, de la Manchester City, pare sa fie una dintre echipele interesate.


Circuitul ATP se reia pe 1 ianuarie 2017! Intra sa vezi calendarul lunii ianuarie, alaturi de cotele pentru Australian Open!

„Studiem in detaliu optiunea Sevilla”

„Sevilla este un club foarte bun, este intr-o pozitie buna in La Liga, joaca in Champions League si are un antrenor grozav. Asta este tot ce pot spune.”

Martial a recunoscut ca ii este greu a se obisnui cu situatia sa actuala, dar a promis sa munceasca pentru a isi castiga un loc in echipa. El declara: „Este un test dificil prin care trebuie sa trec. Asa merg lucruruile cand este un jucator care inca se dezvolta si asta iti formeaza mentalitatea.”

„Este dificil, pentru ca tot ce vrei este sa intri pe teren si sa ajuti echipa si nu poti face asta de pe banca. Totusi, aceasta alegere a fost facuta si trebuie sa o accept.”

Situatia s-ar putea schimba pentru jucator daca acesta ar primi suficiente oportunitati in perioada urmatoare, pana la finalul lunii ianuarie. O prima sansa de care ar putea profita este partida pe care Manchester United o disputa sambata, 31 decembrie impotriva lui Middesbrough.

3.05 este cota pentru ca Anthony Martial sa inscrie in meciul cu Middlesbrough.

Sursa foto: Goal.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu