AS Roma – Astra Giurgiu: Vezi principalele cote pentru numarul de goluri ce se vor inscrie pe Olimpico!

AS Roma – Astra Giurgiu reprezinta unul dintre cele mai dificile partide pe care le-ar fi putut avea Astra in grupele Europa League. Cu certitudine, confruntarea va fi una mai mult decat dificila pentru echipa lui Sumudica, careia ii va scadea vertiginos sansele de calificare in primavara europeana in cazul in care Astra nu va reusi sa castige minim un punct.


inregistreaza-te - unibet

Joi, 22:05: AS Roma – Astra Giurgiu

Cote Unibet: 1.22  6.20  13.00


AS Roma

In campionatul intern, AS Roma este recunoscuta in primul rand pentru atacul extrem de prolific. Cu Franceso Totti ce tocmai a implinit 40 de ani, AS Roma se afla pe pozitia cu numarul 4 in Serie A, cu un total de 10 puncte castigate. Totusi, trebuie sa mentionam faptul ca echipa din capitala Italiei este o formatie extrem de fluctuanta in ceea ce priveste numarul de reusite – desi au cele mai multe goluri inscrise din Serie A, AS Roma a fost invinsa in etape precedenta de Torino cu scorul de 3-1 si in urma cu 3 etape de catre Fiorentina cu scorul de 1-0.

In ceea ce priveste partida impotriva Astrei Giurgiu, echipa antrenata de catre Luciano Spalletti este favorita sa faca scor. Minim un gol ar romanilor este cotat cu 1.04, in timp ce minim doua goluri sunt cotate cu 1.26, iar cota pentru peste 2,5 reusite ale acestora este de 1.84. La polul opus, sub 2,5 goluri ale celor de AS Roma sunt cotate cu 1.87, in timp ce sub 3,5 goluri incasate de Silviu Lung sunt listate cu o cota de 1.31 de catre Unibet.


Citeste si:


Astra Giurgiu

De cealalta parte, campioana Romaniei este o echipa extrem de schimbata fata de editia precedenta de campionat. Dupa cum bine stim, Astra Giurgiu nu se afla decat pe locul 11 in Liga 1, cu doar 3 victorii in cele 10 partide disputate si cu a patra cea mai slaba aparare din Romania, defensiva giurgiuvenilor primind 16 goluri. Totusi, in cupele europene, echipa lui Sumudica a parut total schimbata (mai putin partida din Danemarca cu FC Copenhaga), reusind sa elimine echipa lui Bilic, West Ham United si sa inscrie doua goluri in poarta Austriei Viena.

Chiar daca va fi extrem de dificil pentru Astra sa obtina un rezultat pozitiv pe Olimpico, romanii au exemplul perfect, amintindu-ne de victoria CFR-ului lui Culio cu scorul de 2-1. Cei ce cred ca echipa giurgiuveana pot face o figura frumoasa, sunt rasplatiti de catre Unibet cu cotele de 1.93 pentru minim un gol al Astrei si 6.10 pentru minim doua goluri ale campioanei Romaniei, in timp ce pariorii mai sceptici, ce nu cred in sansele romanilor, pot miza pe pariul „Astra nu inscrie„, cotat cu 1.79 de catre Unibet.

In alta ordine de idei, cei ce vor sa parieze cat mai simplu se pot orienta catre variantele clasice. Unibet ofera cotele de 1.46 pentru peste 2,5 goluri in meci si 2.18 pentru peste 3,5 goluri in meci, in timp ce un meci cu putine reusite ne aduce cote la fel de bune – 1.68 pentru sub 3,5 goluri si 2.70 pentru sub 2,5 goluri.


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu