Arsenal pune la cale un transfer de 100 de milioane euro: Isi schimba Wenger tactica?

Cunoscut mai degraba ca un tehnician ce cumpara jucatori tineri si talentati, dar nu foarte scumpi, pentru a-i propulsa mai apoi, pe bani multi, spre cele mai bogate cluburi ale lumii, Wenger pare a-si schimba optica in ultima perioada. Pus la zid de conducere si fani din cauza lipsei de trofee din ultimele stagiuni, francezul a inceput sa solicite jucatori de calitate, experimentati, dar si scumpi. Asa se face ca doar in ultimii 2 ani, Arsenal a platit aproape 200 de milioane de euro pe nume grele precum Ozil, Alexis Sanchez, Cech sau Xhaka, ultimul adus chiar in aceasta vara de la Gladbach, pe 45 de milioane de euro.

100 de milioane pe Griezmann??

griezBomba e pe cale, insa, sa erupa. In secret, staff-ul clubului, alaturi de Wenger pun la cale o mutare ce i-ar costa dintr-un foc jumatate din suma amintita. Jucatorul aflat in vizor este Antoine Griezmann, atacantul spaniolilor de la Atletico Madrid si golgeterul Campionatului European din 2016.

PSG e pe fir!

Sunt, totusi, o multitudine de aspecte ce trebuie rezolvate inainte de realizare mutarii. Cea mai importanta o reprezinta chiar suma in sine. 100 de milioane de euro , clauza de reziliere a contractului si suma aproximativa pe care madrilenii ar solicita-o in schimbul lui Griezmann, nu este la indemana prea multor cluburi. In plus, chiar daca Arsenal ar fi dispusa sa investeasca o suma atat de mare intr-un singur jucator, intervine si concurenta. PSG, echipa ce-l curteaza de multa vreme pe atacantul francez, este suficient de potenta financiar pentru a plusa peste aceasta suma, precum si in ceea ce priveste remuneratia jucatorului.

7.00 este la Sportingbet cota pariului Griezmann castiga Balonul de Aur 

Probleme stringente

Pare greu de crezut, totusi, ca un astfel de transfer se va concretiza in scurtul interval ramas pana la finalizarea perioadei de transferuri. In plus, Arsenal se confrunta in acest start de sezon cu alte probleme. Wenger avand o multime de jucatori accidentati. Cea mai afectata este apararea, antrenorul cautand cu disperare solutii rapide si de calitate pentru consolidarea compartimentului.

44 de goluri a marcat Griezmann pentru Atletico Madrid, in 44 de meciuri

Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu