Tradati de propriile picioare! | Goluri ciudate ce vor ramane in istoria fotbalului

De-a lungul timpului, fotbalul ne-a oferit goluri de senzatie, executii imposibile, dar si autogoluri de generic. Unele reusite pot fi explicate insa prin motive intemeiate, precum directia vantului, devieri involuntare sau atingeri neintentionate care conduc catre o serie de evenimente mai mult sau mai putin ghinioniste. Altele insa, nu reprezinta decat niste decizii absolut inexplicabile ale fotbalistilor, care ne duc cu gandul fara sa vrem la faptul ca uneori, fotbalul nu se joaca doar pe gazon, ci si in afara acestuia.


Executie fara cusur

9 noiembrie 2014, Signal Iduna Park. Borussia Dortmund, condusa la acel moment de catre Jurgen Klopp, cauta toate cele trei puncte pe propriul teren, in fata unei artagoase formatii a Borussiei Monchengladbach. In lipsa de idei insa, gazdele au primit un ajutor neasteptat chiar din partea mijlocasului oaspetilor, Cristopher Kramer. Incununat campion mondial cu Germania in vara acelui an, evoluand chiar si din postura de titular in marea finala in fata Argentinei (1-0), Kramer a luat in minutul 58 al partidei de la Dortmund una dintre cele mai proaste decizii ale carierei sale de fotbalist. Primind o pasa simpla la 45 de metri de propria poarta, acesta si-a lobat portarul cu o executie impecabila, inscriind astfel unicul gol al acelei intalniri.


Citeste si:

 Ghinionistul Lee Dixon

Ne intoarcem in timp cu aproximativ 33 de ani, in Londra, la partida dintre Arsenal si Coventry City. In fata a peste 28.000 de spectatori, fundasul dreapta al “tunarilor”, Lee Dixon, primea o minge simpla la aproximativ 25 de metri fata de propria poarta. Fara sa fie presat de vreun jucator al oaspetilor, acesta trimite catre propriul goalkeeper, David Seaman, insa o face mult prea tare, neacorzandu-i acestuia nicio sansa de a evita un autogol de generic, spre stupefactia fanilor londonezi aflati in tribune.

Sursa video: youtube.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu