“Batrana Doamna” umbla dupa “diavoli”! | Cine este fundasul cu care Allegri vrea sa continue suprematia “bianconerilor” in Serie A

Intr-o perioada de transferuri in care sumele uriase venite dinspre China au preluat capul de afis, cei de la Juventus au ramas cu capul pe umeri si l-au achizitionat doar pe inchizatorul Tomas Rincon de la Genoa pentru modesta suma de 8 milioane de euro. Chiar si asa, infrangerea din Supercupa Italiei in fata Milanului a avut un cuvant greu de spus in sanul echipei din Torino, astfel ca Massimiliano Allegri cauta cele mai bune solutii pentru a avea succes cu Juve atat in Serie A, cat si in Champions League – iar  Matteo Darmian, fundasul lui Manchester United, pare a fi o varianta viabila.


Renegat

Matteo Darmian evolueaza pentru Manchester United pe postul de fundas dreapta din vara anului 2015, atunci cand “diavolii” i-au platit lui Torino 18 milioane de euro in schimbul serviciilor italianului. In varsta de 27 de ani, Darmian a sosit cu surle si trambite la Manchester, fiind vazut drept o varianta ideala pentru unul dintre posturile deficitare ale englezilor: fundas de banda dreapta. Lucrurile nu par sa mearga momentan conform planului pentru Matteo, care a cazut in dizgratia lui Jose Mourinho, dupa ce Antonio Valencia a convins pe postul sau.

Cota de piata actuala a lui Matteo Darmian este de 15 milioane de euro, conform site-ului transfermarkt.com


Citeste si:

 Premisele unei rocade

Presa engleza a speculat in ultimele zile o eventuala reintoarcere a lui Patrice Evra la United, desi varsta sa inaintata ar oferi argumente contrarii. La fel ca si in cazul lui Darmian, Evra a fost eclipsat la Juventus pe postul de fundas stanga de catre Alex Sandro, fapt care il nemultumeste din ce in ce mai mult pe francez. In ciuda faptului ca United a platit bani buni pentru Darmian in 2015, nu este exclus un schimb intre cele doua formatii. Chiar si asa, daca aceasta afacere s-ar realiza, este greu de crezut faptul ca Patrice Evra il va putea inlocui inca de la primele meciuri de la revenirea sa pe titularul Daley Blind, care a aratat o forma excelenta in ultima perioada.

In concluzie, Massimiliano Allegri este in cautarea unui fundas dreapta, avand in vedere faptul ca elvetianul Stephan Liechtsteiner ar putea parasi echipa in vara, iar veteranul Dani Alves ar fi preferat in evolutiile din Champions League, acolo unde “Batrana Doamna” are perspective bune in acest moment.

13.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Juventus sa castige trofeul Champions League la finalul acestui sezon.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu