Benatia, Barzagli si Bonucci, garantia defensiva a lui Juventus in partida cu Lyon, pentru cota 1.94

juventus-castiga

Juventus si Lyon se intalnesc miercuri seara in etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League, intr-un meci in care italienii sunt favoriti la victorie, cu o cota de 1.40. In tur, torinezii s-au impus in Franta cu 1-0 si sunt ca si calificati mai departe daca nu pierd astazi.

Juventus nu a primit inca gol in Champions League

Trupa lui Max Allegri are 18 meciuri consecutive fara infrangere in Europa, dar antrenorul are trei absenti inaintea duelului: Pjaca, Lichtsteiner, Chiellini si Dybala sunt accidentati, iar Lemina suspendat. Chiar si asa, torinezii au toate sansele sa termine meciul fara gol primit, pentru ca au o defensiva beton, formata din Benatia, Barzagli si Bonucci. In ultimele 5 partide oficiale, Juventus a primit doar 3 goluri, prezenta intre buturi a lui Buffon fiind o alta garantie a succesului. Juventus n-a mai pierdut acasa de 23 de partide, avand 4 victorii in 4 meciuri directe cu Lyon. In grupele din acest sezon, Juve a inscris de 5 ori si nu a primit inca gol!

Cum a devenit Bonucci un „soldat” redutabil

Nu trebuie sa ne surprinda randamentul defensiv excelent al fostei finaliste UCL. In aparare sunt pioni grei, jucatori foarte experimentati, rodati la Cupele Mondiale si in Champions League. Unul dintre ei, Leonardo Bonucci, ilustreaza perfect imaginea „fundasului de fier”. Iar asta deoarece a efectuat si antrenamente inedite in cariera sa. Bonucci are o metodă stranie de a se pregăti psihologic pentru meciuri.

El a apelat la serviciile psihologului Alberto Ferrarini, care l-a intarit considerabil pe stoperul italian. „De-a lungul anilor, l-am dus pe Bonucci în subsolul casei mele, in intuneric. Acolo, l-am insultat in toate modurile posibile. Daca facea cea mai mica incercare de a ma privi sau infrunta, primea un pumn in stomac. Am vrut ca trupul sa infranga judecata, astfel încat Leo să fie concentrat la maximum si să ignore ce e în jurul lui. Asa l-am transformat într-un soldat”.

Rezultatul? Bonucci a fost o piesă de bază a echipei torineze Juventus, care a câștigat ultimele cinci titluri consecutive de campioană ale Italiei. De asemenea, în 2012, el a dezarmat un atacator care-i amenința familia cu un pistol și l-a pus pe fugă. Bonucci este anuntat titular in partida cu Lyon, in care Juventus are cota 1.94 sa nu primeasca gol.

Intervalul 3-4 goluri are cota 2.50

Surprinde faptul ca pariul favorit in partida Juve – Lyon este pe „over 2,5” la totalul de goluri, pentru o cota de 1.73. Totusi, nu ar fi o surpriza ca gazdele sa castige cu 1-0 sau 2-0 partida. Pariul „ambele echipe marcheaza” are cota 2.02, iar un succes al lui Juventus conturat de la pauza (1/1) are cota 2.10. Cine crede ca se vor marca 3-4 goluri in meci primeste cota 2.50, iar cota pentru ca Juventus sa marcheze macar doua goluri francezilor este 2.00.

Unibet este o renumita casa de pariuri online scandinava care isi ofera serviciile celor peste 13,2 milioane de clienţi din peste 100 de ţări din intreaga lume. Aici gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal si baschet, precum si o platforma de live in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile favorite. Dureaza cateva minute sa va deschideti cont pentru a profita de bonus!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu