Besiktas – Dinamo Kiev: Meci cu valori echilibrate in care ambele marcheaza!

talisca-benfica

Liga Campionilor, etapa a doua a grupelor. Ambele echipe se bat la titlu in tarilor lor, dar Dinamo Kiev tocmai a incheiat o serie de cosmar cu un punct in 4 meciuri, in vreme ce turcii n-au pierdut inca in acest sezon. Cu tribunele alaturi si forma de moment superioara, Besiktas e favorita la victorie pentru cota 2.25. Totusi, un rezultat de egalitate nu e exclus, la cota 3.40.


inregistreaza-te - sportingbet


Cotele partidei
Besiktas – Dinamo Kiev
2.25 3.40 3.25


Besiktas vine dupa un 2-2 in derby-ul cu Galatasaray in care apararea n-a convins. E buna in atac, dar primeste goluri si antrenorul Senol Gunes sigur a lucrat la asta si la fazele fixe inainte de cel mai important meci al grupei. Altminteri, Dinamo Kiev are atacantii cu care sa faca rau: Gladkiy, Yarmolenko si Junior Moraes sunt acolo pentru a da sanse oaspetilor. In grupa B mai sunt Napoli si Benfica.

Dinamo Kiev a pierdut cu Napoli avand si un om eliminat, dar Besiktas a smuls punctul la Lisabona, in prelungiri, prin Talisca (1-1). Per total, valoarea este de partea gazdelor, care au in fata un adversar aflat in scadere fata de anii trecuti. Admitem totusi ca echipele din Turcia au avut mereu probleme cu Dinamo Kiev, asa ca se recomanda mize moderate pentru pariul pe rezultat.


ECHIPELE PROBABILE

Besiktas: Zengin – Beck, Marcelo, Tosic, Adriano – Inler, Hutchinson – Quaresma, Ozyakup, Erkin – Aboubakar. Antrenor: Senol Gunes
Dinamo Kiev: Rudko – Moroziuk, Khacheridi, Vida, Makarenko – Tsyganov, Sydorchuk, Rybalka, Fedorchuk – Yarmolenko, Junior Moraes. Antrenor: Serghei Rebrov


Pariu recomandat: ambele marcheaza @ 1.87 (Sportingbet)

Pariuri de siguranta: Besiktas HA(0) 1.57 (Sportingbet)


Sportingbet a migrat catre o noua platforma, ce vine in avantajul pariorilor!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu