BOMBA pe piata transferurilor: Usain Bolt, „achizitionat” de Borussia Dortmund!

Hans-Joachim Watzke, CEO al clubului din Dortmund, a confirmat faptul ca legendarul sprinter jamaican se va alatura viceacampioanei Germaniei, cu care urmeaza a se pregati in viitorul apropiat. 

Usain Bolt a declarat de-a lungul timpului ca se vede evoluand la un moment dat pentru o echipa de fotbal. Visul multiplului campion olimpic si mondial este pe cale de a deveni realitate, jamaicanul fiind asteptat cat de curand la antrenamentele gruparii pentru care evolueaza Aubameyang, Reus si Gotze.

Totusi, sansele ca „transferul” intermediat de Bjorn Gulden, director al firmei Puma, ce o sponsorizeaza pe Borussia Dortumnd, dar si pe Bolt, sa devina unul definitiv, sunt mici.  „Am decis mai demult sa facem aceasta „achizitie”. Antrenorului nostru, Thomas Tuchel, i-a placut ideea. Bineinteles, Usain nu ne va vizita atunci cand vom pregati meciuri importante, din campionat sau Liga Campionilor. In pre-sezon insa, poate participa la antrenamente. E o onoare sa-l avem pe Usain Bolt printre noi”, a declarat Hans-Joachim Watzke.

9 medalii de aur a castigat Usain Bolt la Jocurile Olimpice, incepand cu anul 2008. La Campionatele Mondial de atletism, Bolt a cucerit 11 medalii de aur si 2 de argint. 

Urmeaza Borussia Dortumnd – Bayern Munchen

Pana a se alatura echipei, Bolt poate urmari din tribune derby-ul pe care colegii sai il vor disputa sambata, in compania gigantului Bayern Munchen. In duelul contand pentru a 11-a runda din Bundesliga, bavarezii au prima sansa la pariuri. Sportingbet ofera o cota de 2.10 victoriei oaspetilor, in timp ce succesul „galben-negrilor” are cota 3.60. Deschide-ti acum un cont la Sportingbet si beneficiezi de 200 ron BONUS de bun venit!

dortumnd

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu