“Cainii” ataca locurile fruntase! Ce amicale va disputa Dinamo in perioada de pregatire si care sunt tintele “alb-rosilor”

Dupa 21 de etape in care inconstanta si rezultatele oscilante si-au spus din plin cuvantul in cadrul echipei antrenate de catre Ioan Andone, lucrurile par sa nu mai arate atat de rau daca tragem o linie generala. Astfel, Dinamo este inca angrenata in trei competitii, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si campionat, iar, in acest moment, exista sperante pentru triumf in fiecare dintre aceste trei fronturi.


Incalzirea pentru fronturile interne

Pana sa dea piept cu adversarele din Romania, dinamovistii vor avea parte de un program dificil in Marbella, Spania, in cel de-al doilea cantonament al acestei ierni, intre 15 si 29 ianuarie. Inainte de acesta insa, Andone isi va reuni jucatorii pentru un cantonament in Bahrain, in perioada 7-15 ianuarie.

Amicalele dinamovistilor in Marbella:

Dinamo – Tianjin Teda (locul 11 sezonul trecut in China)

Dinamo – Eintracht Braunschweig (locul 1 in Zweite Bundesliga)

Dinamo – FC Zurich (locul 1 in liga a 2-a din Elvetia – Challenge League)

Dinamo – Videoton (locul 1 in Ungaria)


Titlul e departe

Desi si-au anuntat in mod oficial candidatura pentru titlul de campioana al Ligii 1, cei de la Dinamo mai au mult de muncit pentru a urca pe un miraculos tron de lider. Nici bookmaker-ii nu le acorda prea multe sanse “alb-rosilor” pentru a cuceri trofeul Ligii 1 dupa o pauza de 10 ani. 16.00 este cota cu care Dinamo porneste la drum in acest an calendaristic, desi, actualmente, se claseaza la doar zece lungimi distanta fata de liderul VIitorul, in conditiile in care, la finalul sezonului regulat, punctele se injumatatesc.


Cu veteranii catre primul loc

Desi a fost dorit cu insistenta de mult timp de catre cei de la Dinamo, Mihai Radut, fotbalist care a mai trecut si pe la Steaua sau Pandurii Targu Jiu, este foarte aproape de a semna cu polonezii de la Lech Poznan, actualul loc 5 din prima liga a Poloniei. Astfel, Ioan Andone s-a reorientat catre veteranul Florin Cernat. Desi a ajuns la varsta de 36 de ani, actualul fotbalist al lui FC Voluntari, care a mai evoluat si pe la Dinamo Kiev, Hajduk Split, Karabukspor, Rizespor si Otelul pare a fi o tinta viabila pentru clubul din capitala, in conditile in care ar urma sa vina gratis. Florin Cernat a mai evoluat si pentru Dinamo in sezonul 2000/2001.


Etapa de foc

Liga 1 se reia pe 3 februarie cu etapa a 22-a, iar “cainii rosii” vor avea probabil cea mai grea misiune dintre toate echipele, in conditiile in care vor intalni liderul Viitorul Constanta. Trupa lui Hagi este una dintre putinele formatii din Romania care au un palmares pozitiv in fata lui Dinamo, dovada si faptul ca “alb-rosii” nu i-au invins niciodata pe acestia pe teren propriu, in intreaga istorie a disputelor directe!

Ramane de vazut insa daca baietii lui Andone vor reusi sa diminueze distanta fata de lider la 7 puncte, in conditiile in care Dinamo nu este inca sigura de participarea in play-off.

Dinamo – Viitorul – Cote: 2.40  3.00  2.90

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu