Au inceput calificarile la US Open, iar Romania are 3 reprezentati!

Au inceput calificarilor pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam. Suporterii romanii sunt extrem de atenti la aceste calificari, deoarece Romania are trei reprezentati pe tabloul calificarilor, la feminin si la masculin.


inregistreaza-te - unibet


Marius Copil

Jucatorul nostru, aflat pe pozitia cu numarul 173 in clasamentul ATP il va intalni pe Go Soeda, pozitia 147, in primul tur al calificarilor. Partida se anunta a fi una extrem de echilibrata, Copil avand o cota de 1.85 pentru victorie, in timp Soeda una de 1.90. Pana in prezent, cei doi s-au intalnit de trei ori, Marius conducandu-l pe nipon cu scorul de 2-1 (de mentionat faptul intr-una dintre partide Soeda nu s-a prezentat).

Andreea Mitu

La fel ca si Marius Copil, Andreea Mitu va avea un meci extrem de dificil in prima faza a calificalor. Aceasta, aflata pe pozitia cu numarul 192 in clasamentul WTA o va intalni pe Barbara Haas, afalta cu 52 mai sus decat ea. Sportiva din Austria este cotata drept favorita, Unibet oferindu-i o cota de 1.85, in timp ce Andreea este cotata cu 1.90. Singura disputa dintre cele doua a avut in loc in 2015, atunci cand Andreea a invins-o pe Barbara chiar la ea acasa, la Gastein in Austria, cu scorul de 2-1.

Ana Bogdan

Sortii au fost „blanzi” cu Ana Bogdan, aducand-o Ysaline Bonaventure in fata ei in primul tur al calificarilor. Spre deosebire de Ana Bogdan, ce se apropie de top 100 (fiind pe pozitia 117 in acest moment), Bonaventure pare ca se departeaza, aflandu-se pe locul 162. De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca jucatoarea din Belarus este intr-o continua scadere de forma, avand 5 infrangeri in ultimele 6 partide. Ultima (si singura) disputa dintre cele doua a avut loc la Rio de Janeiro in 2015, atunci cand Ana a castigat cu 2-1 in fata Ysalinei.


Sursa imagine: www.commons.wikimedia.org


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu