Care sunt cele mai tari meciuri ale saptamanii in Europa | Incrancenare totala in derby-ul Londrei, Barcelona incepe anul in forta

Daca in Anglia, Premier League nu a luat pauza nici macar pentru 24 de ore, Serie A si La Liga vor reveni in forta in acest week-end, dupa o pauza de trei saptamani. Asadar, in ciuda reintrarii in scena a doua dintre cele mai puternice campionate ale Europei, Premier League ne propune o confruntare de cinci stele chiar in mijlocul acestei saptamani: Tottenham – Chelsea.


Invincibilul Conte

Chelsea are o serie exceptionala de 13 victorii la rand in Premier League si nimic nu pare s-o opreasca pe formatia lui Antonio Conte. Implementand inca de la inceputul venirii sale la echipa sistemul cu trei fundasi, managerul italian a intampinat cateva obstacole in debutul muncii sale pentru londonezi, dar roadele se vad din plin de ceva vreme. Cu toate acestea, Chelsea trebuie sa-si demontreze inca o data valoarea intr-un duel extrem de dificil pe “White Hart Lane”, acolo unde nu a mai invins de mai bine de patru ani, din octombrie 2012 (4-2).

Mi 22:00 Tottenham – Chelsea – Cote:  2.70  3.30  2.85


Start incendiar pe “Bernabeu”

Cu toate ca La Liga va reincepe in acest week-end, toata atentia in Spania este captata de optimile “Copei del Rey”, acolo unde “colosii” fotbalului iberic lupta in continuare pentru suprematie in aceasta competitie. Poate cel mai atractiv duel va avea loc pe “Santiago Bernabeu”, acolo unde Real Madrid va primi vizita Sevillei, intr-o mansa tur ce se anunta mai mult decat interesanta.

Mi 22:15 Real Madrid – Sevilla – Cote: 1.55  4.40  5.60


Catalanii, program greu

Daca pe data de 5 ianuarie, Barcelona va intalni in deplasare un adversar cu adevarat incomod in optimile “Copa Del Rey”, pe Athletic Bilbao, lucrurile nu stau cu nimic mai prejos nici in campionat. Astfel, la doar trei zile dupa duelul de pe “San Mames”, catalanii se vor deplasa pe “El Madrigal”, pentru confruntarea cu fosta adversara a Stelei din grupele Europa League, Villareal.

J 22:15 Ath. Bilbao – Barcelona – Cote: 5.50  4.25  1.57

D 21:45 Villareal – Barcelona – Cote: 6.00  4.60  1.50


“Cetateni” vs. “ciocanari”

Fara a avea un joc convingator, Manchester City vine dupa patru victorii din cinci posibile in Premier League, fapt ce ii plaseaza pe elevii lui Guardiola pe un multumitor loc 3. Datele problemei se schimba in acest moment, pentru ca “cetatenii” vor avea o deplasare grea pe “Olympic Stadium”, acolo unde o vor infrunta pe West Ham United. Cu o serie de rezultate oscilante pe parcursul intregului tur de campionat, baietii lui Slaven Bilic vor sa produca surpriza si sa-i elimine pe “bogatii” de la City in 32-imile de finala ale Cupei Angliei.

V 21:55 West Ham – Man. City – Cote: 5.75  3.75  1.67


Galop catre titlu

Desi prima etapa din Serie A a acestui an calendaristic nu ne aduce in fata niciun derby sau vreo partida crancena in zona superioara a ierarhiei, suporterii fotbalului italian se vor putea delecta cu un joc mai mult decat interesant, duminica de la ora 16:00. Despartita de 7 puncte de liderul Juventus, AS Roma tureaza motoarele la maxim in deplasarea de la Genova, impotriva formatiei locale. Chiar daca romanii par favoriti clari la prima vedere, Genoa a surprins placut in acest sezon pe propriul teren, acolo unde izbutit chiar sa umileasca formatii de top precum AC Milan (3-0) sau chiar Juventus (3-1).

D 16:00 Genoa – AS Roma – Cote: 4.30  3.70  1.80

 

Sursa foto: standard.co.uk

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu