Castiga 2 iPhone 7 in Decembrie

Salutare tuturor! Am ajuns pana acum la 5 telefoane iPhone 7 oferite ca premii si nu ne oprim aici.

Aseara ( 11 Decembrie ) a avut loc tragerea la sorti pentru cele 3 iPhone 7 oferite ca premii in Noiembrie. Au castigat „andreilucian10” de pe Unibet, „mullererika” de pe Sportingbet si „ivanovcatalin” de pe NetBet.  Tragerea la sorti a fost realizata live de Doru Craciun si  poate fi vizionata pe YouTube pe canalul Pariuri1x2 aici sau pe contul personal al lui Doru Craciun de pe Facebook. Imediat ce castigatorii vor primi premiile ii vom ruga sa ne trimita cate un video care va fi adaugat langa celelalte pe canalul de YouTube in playlistul dedicat aici.

A venit vremea sa anuntam concursul pentru luna Decembrie in care vom oferi 2 iPhone 7 in concursul cu care deja v-ati obisnuit. Un al treilea telefon va fi oferit intr-un concurs special ale caror detalii le vom furniza pana la finalul saptamanii.

Vezi mai jos cum poti castiga unul dintre cele 2 telefoane iPhone 7 in Decembrie!

Totul este foarte simplu. Pentru a intra in extragere, trebuie sa ai deja un cont pe bani reali la casele de pariuri Unibet, Sportingbet, NetBet sau 888 deschis prin Pariuri1x2 sau sa iti deschizi un cont nou. Fiecare cont nou iti aduce 4 sanse, iar fiecare cont vechi iti aduce o sansa daca ai depus minim 50 RON in Decembrie. La inceputul lunii urmatoare se face tragerea la sorti si vezi daca esti printre castigatori. Nu uita sa completezi formularul de la final ca sa finalizezi inscrierea! 

  1. Casele de pariuri participante sunt: Unibet, Sportingbet, NetBet si 888.
  2. Promotia se desfasoara intre 12 Decemrie si 31 Decembrie.
  3. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti in direct, folosind random.org.
  4. Poti intra in tragerea la sorti daca iti deschizi conturi noi astfel: fiecare persoana care isi deschide un cont in Noiembrie la una dintre casele de mai sus si efectueaza o depunere , va primi 4 intrari in tragerea la sorti.
    • Exemplu: deschizi un cont nou la 888 si depui 50 RON si ai 4 sanse sa fii extras. Daca ai conturi la NetBet si 888, atunci poti sa iti deschizi la celelalte 2 case de pariuri si ai 8 sanse sa fii extras
  5. Poti intra in tragerea la sorti daca ai deja conturi astfel: pentru fiecare cont deschis prin Pariuri1x2 la casele de pariuri de mai sus in lunile precedente, primesti cate 1 intrare in tragerea la sorti doar daca ai depus minim 50 RON in acel cont si ai efectuat cel putin 1 pariu.
    • Exemplu: ai deja conturi la Unibet si NetBet prin Pariuri1x2. Daca ai depus minim 50 RON in conturi si ai efectuat pariuri in Noiembrie, atunci primesti 2 intrari in tragerea la sorti.
  6. Metodele de mai sus pot fi combinate si intrarile in tragerea la sorti se cumuleaza.
  7. Un participant poate castiga maxim 1 premiu.
  8. Trebuie sa deschideti conturile prin linkurile de pe Pariuri1x2.ro sau sa le fi deschis inainte prin aceste linkuri. In caz contrar nu puteti participa. Nu se pot reatribui conturile existente care nu au fost deschise prin Pariuri1x2. Orice tentativa de cont multiplu sau frauda de orice fel va duce la descalificare.
  9. Pana la incheierea promotiei, trebuie sa completati datele referitoare la conturi in ACEST FORMULAR sau in formularul de mai jos. Cei care nu isi trec datele in formular, renunta la posibilitatea de a participa la tragerea la sorti.
  10. Procesul de validare a conturilor si de publicare a conturilor se desfasoara intre 1 si 7 Ianuarie iar extragerea se va realiza intre 7 si 15 Ianuarie.
  11. Regulamentul complet poate fi consultat aici.
  12. Linkurile de pe care trebuie sa deschideti conturile sunt urmatoarele. Nu uitati sa stergeti cookies inainte de sa apasati pe ele pentru a fi siguri ca functioneaza

 

Formular inscriere

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu