Echipa ideala a Ligii 1, pe compartimente: Alibec e „seful”! Cat costa primul 11, care sunt titularii si marii absenti!

Site-un de specialitate transfermarkt.com a alacatuit cea mai buna echipa a Ligii 1 pe compartimente, prin prisma cotelor de piata ale jucatorilor. Intr-o asezare 4-2-3-1 se regasesc 5 jucatori ai Stelei si alti 3 de la Viitorul Constanta.

Interesant este, insa, faptul ca din cele 5 nume trimise de ros-albastri in aceasta echipa – Adi Popa, Florin Tanase, Alin Tosca, Denis Alibec si Fernando Boldrin – 3 au un trecut recent legat tot de clubul lui Gheorghe Hagi. Este vorba de Tosca si Tanase, ce au explodat in Liga 1 in tricoul constantenilor, dar si Alibec, ce a evoluat la Viitorul in sezonul 2012-2013.
Oricum, liderul la zi al campionatului trimite 3 nume grele in primul 11. Este vorba de Benzar, Tiru si Razvan Marin. Astra este reprezentata de Silviu Lung jr. si Junior Morais, cu mentiunea ca fundasul brazilian de 30 de ani este, potrivit presei, la un pas de a semna cu Steaua.

Cotele la titlul in Liga 1 – Deschide-ti acum un cont la Unibet: Primul pariu pana la 250 ron este gratuit!

cote-l1

Primul 11 este completat cu dinamovistul Antun Palic. Croatul este si cel mai ieftin jucator din echipa, cu o cota estimata la 1 milion de euro. La polul opus se afla Alibec. Cel mai scump jucator al Ligii 1, in viziunea transfermarkt.de, are o valoare de piata de 2.5 milioane de euro. Locul secund in acest top este ocupat de Silviu Lung jr.. Portarul Astrei este cotat la 2.3 milioane de euro. Razvan Marin inchide podiumul. Inchizatorul Viitorului are un „market value” de 2 milioane de euro. Totusi, asa cum s-a speculat in ultimele zile, Hagi nu ar renunta la Marin pentru mai putin de 2.5 – 3 milioane de euro. Internationalul de 20 de ani este curtat de Fiorentina.

Absentii (sau rezervele)

Fiind alcatuita exclusiv pe compartimente, formatia avansata de transfermarkt.com nu include o serie de jucatori importanti. Primii pe lista sunt Florin Nita, Dorin Rotariu, William de Amorim, Constantin Budescu, Steliano Filip, Andrei Ivan, Gabriel Tamas, Aurelian Chitu, Valentin Lazar, Sergiu Hanca sau Cristian Sapunaru, jucatori care au pe posturile lor contracandidati cu valori de piata superioare.

2.5 milioane de euro – aceasta este cota de piata a lui Alibec, cel mai scump jucator al momentului in Liga 1

19.2 milioane de euro valoreaza echipa ideala a Ligii 1.

140.83 milioane de euro (locul 18 in Europa) – aceasta este suma la care sunt cotati toti jucatorii ce activeaza in  Liga 1.

11-liga

Info si foto www.transfermarkt.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 2


Lasa un comentariu