Marius Copil si Ana Bogdan reprezinta Romania in calificarile de la Australian Open!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Ne-a mai ramas extrem de putin timp pana la startul primului turneu de Grand Slam din an – Australian Open, iar intreaga noastra atentie este tintinta catre partidele din calificari, unde Romania este reprezentata, atat pe tabloul masculin, cat si pe cel feminin!


Calificari Australian Open – Masculin

In ceea ce priveste tabloul masculin, Romania este reprezentata doar de aradeanul Marius Copil. Acesta il va infrunta pe localnicul Alex Bolt in primul tur al calificarilor. Castigatorul disputei dintre Copil si Bolt il va intalni in semifinalele calificarilor pe invingatorul duelului dintre Bachinger si Skugor. Cea mai frumoasa amintiri pe care a avut-o Marius Copil la un turneu de Grand Slam este, cu certitudine, editia din 2015 a turneului australian, atunci cand a fost invinsa de catre Stan Wawrinka in turul secund. Astfel, putem mentiona faptul ca Australian Open este turneul favorit al romanului in varsta de 26 de ani.

Calificari Australian Open – Feminin

In calificarile feminine de la Australian Open este inscrisa o singura romanca, Ana Bogdan. Aceasta nu si-a aflat inca adversara din prima faza a calificarilor, tragerea la sorti neavand inca loc. De asemenea, mentionam faptul ca jucatoarea “tricolora” va fi cap de serie in faza calificarilor, urmand sa aiba – cel putin in teorie, o adversara accesibila. In varsta de 24 de ani, Ana Bogdan nu a reusit niciodata sa treaca de faza calificarilor la un turneu de Grand Slam pana la US Open. Moralul bun venit in urma performantei inregistrate la US Open, coroborata cu forma cel putin buna prin care a trecut in 2016 nu ne face sa ne gandim decat la posibilitatea ca jucatoarea din Sinaia sa ajunga pentru prima data pe tabloul principal la Melbourne!

Principalele cote Australian Open

alte-cote

alte-cote

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu “dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!


 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Castiga un Audi A5 si 25000 lei!

Doar cu NetBet castigi un Audi A5 si 25.000 lei!

Cel mai mare bonus din Romania este de 1500 RON
Detalii aici: 1500 RON BONUS

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu