Cum sa NU conduci un club: La Dinamo se practica “hai ca merge si asa”!

Visul celor de la Dinamo de a ajunge intr-o buna zi in Champions League, pare realizabil la fel cum are Targu  Mures sanse de a scapa de retrogradare cu noua echipa si banca tehnica. Asa cum bine zicea Ciprian Marica la Digi Sport in urma cu cateva zile, pana nu mergem in tarile occidentale si copiem un model de organizare interna al unui club serios, ne vom zbate in mediocritate si vom de trai din trecut.

”Vindem tot”!

Diferenta dintre managementul romanesc si cel din vest, este de la cer  la pamanat! Un exemplu concludent este situatia lui Gnohere, care fiind in ultimul an de contract cu Dinamo, nu a fost vandut in vara si conducerea la trimis la echipa a 2 a. In Germania, Lewandowski a fost golgheter in ultimele 6 luni de contract la Dortmund, Rafinha titular la Schalke si exemplele pot continua.

Patronul echipei, care are marele merit de a salva Dinamo din faliment, s-a multumit sa tina echipa la limita subzistentei (pentru o echipa cu pretentii la titlu) si nu a facut investiile promise dupa preluarea echipei. Mai mult, a vandut ieftin si repede, la prima oferta, in speranta ca nu va mai trebui “sa vina cu bani de acasa”. Iar 1,3 mil euro incasati din transferuri de la inceputul sezonului, acopera la fix salariile pe un an ale jucatorilor. Anton cedat pentru jumatate din valoarea sa, Gnohere vandut pe 250.000 in loc de 800.000 si mai nou Vali Lazar, care dupa anii de zile in care i-a fost pusa la indoaiala valoarea si incepuse sa fie un jucator determinant pentru Dinamo, a plecat pentru doar 200.000 dolari la echipa qatareza, Al Sailiya.


Dinamo – Viitorul, 04.02.2017
Cote Unibet: 
: 2.45 3.10 2.95
Pariaza la Unibet – Primul pariu de pana la 250 ron este Gratuit!


Cu un buget doar pe hartie de 5 milioane de euro si fara intarari, desi a inceput cantonamentul, cainii rosii nu pot spera la mai mult de locurile 2-4. Doar nivelul foarte slab al campionatului si depunctarile altor echipe fac ca lucrurile para stranse la varf. O echipa din Top 5 de acum 6 ani, ar fi luat titlul la pas sezonul acesta.

Cu exceptia catorva echipe, modelul de la Dinamo este intr-o mare masura radiografia fotbalului romanesc: INSOLVENTA, lipsa de investii, plafonare, promisiuni desarte si “visul de la juca in Champions League sa ne umplem de bani”!

Bookmakerii tin cont..si nu prea

Cota echipei Dinamo la castigarea Ligii 1 este imensa: 16.00 la Unibet. Posibil ca aceasta sa creasca dupa alte tranzactii in care vor fi implicati si ultimii jucatori de calitate ai lui Andone, in locul carora se vor aduce simple plombe. De vazut si felul in care vor evolua lucrurile cu actualele principale candidate la titlu, Steaua, Viitorul si Craiova, toate, insa, adoptand o tactica mult mai seioasa si benefica clubului in ceea ce priveste tranfserurile.

Chiar si asa, ”cainii” ar avea o sansa buna de a incheia pe plus stagiunea. Mai mult, prin prisma cotelor, Dinamo are posibilitatea de a se apropia de celelalte doua trofee interne. In Cupa Ligii, ”alb-rosii” sunt cu un picior in finala, dupa 4-1 in mansa tur a semifinalei cu Steaua. Cel mai probabil, in cazul atingerii tintei, in ultimul act vor intalni formatia ACS Poli Timisoara. Actualmente, Dinamo primeste la Unibet doar cotatia 1.25 pentru castigarea Cupei Ligii.

Si in Cupa Romaniei, competitie parasita de marea rivala, Dinamo a facut pasul catre sferturi. Drumul catre castigarea trofeului este lung, insa chiar si asa, la Unibet, Dinamo este prima favorita. 3.00 are cota formatia din Stefan cel Mare pentru cucerirea celei de-a 14 cupe din palmares.

Dinamo – cotele Unibet la castigarea trofeelor interne

Campionatul – Cota 16 (dupa 21 de etape ocupa locul 5, la 10 puncte de locul 1)
Cupa Romaniei – Cota 3 (calificata in sferturile de finala)
Cupa Ligii – Cota 1.25 ( 4-1 in mansa tur a semifinalei cu Steaua)

(Lucian si Sabin)

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu