Cupa Africii: Cum arata grupele si care sunt favoritele la castigarea marelui trofeu

Doar trei zile ne mai despart de debutul competitiei de pe continentul african. 16 echipe impartite in patru grupe a cate 4 se vor lupta pe parcursul a trei saptamani pentru suprematie in Cupa Africii pe Natiuni. Ramane de vazut insa care reprezentativa va reusi marele triumf, in conditiile in care Coasta de Fildes este favorita inaintea startului competitiei.


Grupa A

grupaa

Grupa A este grupa tarii gazda, Gabon. In frunte cu marea vedeta Pierre-Emerick Aubameyang, gabonezii vor incerca sa profite de statutul de organizatoare in incercarea de a ajunge cat mai sus in fazele superioare ale competiei. Cotate cu sansa a 7-a la castigarea trofeului, gazdele au o grupa accesibila, din care mai fac parte Camerun, Burkina Faso si Guinea-Bissau. Camerunezilor li se acorda aceleasi sanse la trofeu ca si celor din Gabon, la o rezonabila cota de 10.00. La polul opus se afla insa anonimii din Guinea-Bissau, care primesc o cota astronomica de 101.00 pentru a rasturna tiparele in aceasta editie a Cupei Africii pe Natiuni.


Grupa B

grupab

La prima vedere, grupa B pare a fi cea mai puternica din punct de vedere valoric. Cu favoritele Algeria si Senegal, care au sansa a 2-a, respectiv a 3-a pentru a cuceri trofeul, cea de-a doua grupa a turneului final ofera sanse minime de calificare in sferturi Tunisiei, care, desi se prezinta cu un lot decent, se izbeste de ghinionul tragerii la sorti. In subsolul acestei grupe se afla Zimbabwe, echipa care primeste cota 101.00 pentru a castiga in mod utopic Cupa Africii.


Grupa C

grupac

In grupa C, lucrurile par sa fie destul de clare inca de la inceput. Principalele favorite sunt Coasta de Fildes si Maroc, care au reale pretentii pentru a ajunge cel putin pana in actul final al acestei competitii. In continuarea grupei, se regasesc Republica Democrata Congo si Togo, nationale care trebuie sa-si depaseasca limitele pentru a spera macar la o calificare in sferturi.


Grupa D

grupad

Grupa D ne prezinta o situatie interesanta. Egipt si Ghana sunt doua dintre marile favorite la castigarea trofeului, dar nationala din Mali nu trebuie subestimata.  Totusi, batalia pentru primele doua locuri pare a fi disputata intre cele trei reprezentative enumerate mai sus, intrucat este greu de crezut ca Uganda poate emite pretentii la calificare cu un lot foarte slab din punct de vedere valoric.


Programul primei saptamani in Cupa Africii pe Natiuni:

program-ca17


Citeste si:

Ivorienii sunt in pole-position

Dintre toate cele 16 reprezentative care au ajuns in turneul final al acestei competitii, Coasta de Fildes pare sa stea cel mai bine, in opinia bookmaker-ilor. Ivorienii sunt cotati cu 4.50 la Unibet pentru castigarea Cupei Africii pe Natiuni, urmati de Senegal, care primeste o cota de 6.00. Dirijata de fotbalistul lui Leicester City, Riyad Mahrez, Algeria este cotata cu 7.00 la cucerirea trofeului, in timp ce Egipt, in frunte cu Mohamed Salah si Mohamed Elneny, primeste o tentanta cota de 9.00.

cawinner

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu