Dan Bâra: Pariul meu contra lui Leipzig!

Dan Bâra: Pariul meu contra lui Leipzig: Am afirmat cu numai câteva zile în urmă că sunt gata să țin un pariu cu oricine dorește că Leipzig, la acea vreme lider în Budesliga, nu va lua titlul. Evident, parcursul bun din startul de sezon și asemănarea lui ceea ce s-a întâmplat cu Leicester în ediția trecută de Premier League a înflăcărat imaginația, însă e greu de crezut că Leipzig va da marea lovitură. Argumentul meu a fost următorul: abordarea formației lui Hasenhüttl este una minunată, din care orice echipă mică poate învăța, însă tactica e oarecum simplistă și, mai devreme sau mai târziu, alte fomații vor învăța jocul lui Leipzig și îl vor contracara.

O tactică de studiat!
În linii mari adică, tactica echipei pregătite de Hasenhüttl este următoarea: jucătorii au o bună pregătire fizică, ce le permite să facă un pressing avansat, pe tot terenul, iar mingea a doua este adesea câștigată de ei, ceea ce are ca efect, cel puțin, scăderea moralului adversarilor. Practic, cei de la Leipzig îți dau senzația că sunt peste tot pe teren și, de fiecare dată când ai mingea sau te lupți pentru una, apar 1-2-3 jucători adverși pregătiți să te atace sau să te incurce. Apoi, odată recuperat balonul, acesta merge rapid, din doar câteva atingeri în bandă, acolo unde „cărăușii”, mijlocașii de bandă, urcă foarte rapid si, fără să se complice, încearcă fie finalizarea directă, fie pasa cea mai simplă pentru un coleg aflat într-o poziție favorabilă.

Eficiență și simplitate
Fără să se complice, cu un joc orientat spre benzi pe faza de atac si cu ideea bine învățată de a finaliza cât mai rapid și mai simplu acțiunile, cei de la Leipzig s-au cățărat până pe primul loc al Bundesligii. Și au mai avut un mic (sau mare) plus, în persoana lui Emil Forsberg, numărul 10, un suedez de 25 de ani, care a mai trecut în carieră pe la Malmo și Sundsvall, adus la Leipzig pe 3.7 milioane de euro. Acesta a marcat 5 dintre cele 29 de goluri ale echipei, fiind, în același timp, și jucătorul cu cele mai multe pase de gol din Bundesliga, 9. În plus, Forsberg, chiar și atunci când nu a marcat sau nu a pasat decisiv, a fost la originea multor altora dintre golurile înscrise de colegii săi. În cel puțin 60% dintre cazuri, cred, el este cel care orchestrează atacurile.

1.60 este la NetBet cota unui succes repurtat de Leipzig in meciul de sambata, 17.12.2016, cu Hertha. Varianta x2 are cota 2.33. Pariaza la NetBet GRATUIT din pachetul-Bonus de 1500 ron oferit de agentie noilor clienti!

Primul insucces
Ei bine, în etapa precedentă, Leipzig a suferit prima înfrângere a sezonului. Dar ceea ce aș vrea să evidențiez nu e faptul că a pierdut, ci că jocul său a fost contracarat cu succes de Ingolstadt, formația aflată pe ultimul loc înaintea partidei. „Lanterna roșie” din Bundesliga a procedat corect. I-a lăsat mingea lui Leipzig, neriscând să fie prinsă pe contraatac. Apoi, a fracturat jocul cat de mult a putut, faultând de 19 ori, un lucru cu care liderul nu era obișnuit într-o asemenea măsură. Nu în ultimul rând, Ingolstadt s-a baricadat în propriul teren, ceea ce a blocat jocul standard de contraatac al lui Leipzig. De remarcat și faptul că mingea a doua nu a mai fost neapărat a elevilor lui Hasenhüttl, mai ales în condițiile unor zone supraaglomerate.

1.57 este cota oferita de NetBet pariului Leipzig castiga campionatul, fara Bayern Munchen 

Urmează Hertha!
Cu noroc, în urma unei faze fixe, Inglostadt a obținut victoria. Putea fi egal, însă nu asta conteaza. Ceea ce e cu adevărat important e că jocul lui Leipzig s-a fisurat. E posibil să apară neîncrederea, însă nu neapărat. Oricum, va apărea încrederea în tabăra viitorilor adversari, pentru că jocul simplist al formației este acum vulnerabil. Urmează intalnirea cu Hertha și pericolul pândește la ușă!

LATER EDIT: Cred cu tarie ca planul tactic al lui Leipzig e un bun exemplu pentru orice antrenor din Liga 1, in special pentru cei care conduc echipe mici. Fiecare meci al acestei micute echipe e o lectie de fotbal, la care tehnicienii nostri pot asista gratuit, in fiecare saptamana. Asta, cu conditia sa vrea, sa ii intereseze si sa aiba „cablu”.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu