Dinamo Bucuresti – Steaua Bucuresti: Echipa noastra iti prezinta istoria „Eternului Derby”, alaturi de principalele cote ale confruntarii din Cupa Ligii!

Programat joi pentru ora 20:30, disputa Dinamo Bucuresti – Steaua Bucuresti reprezinta cel mai important duel din fotbalul romanesc. De data aceasta, „Eternul Derby” conteaza pentru semifinalele Cupei Ligii Romaniei, trofeu la care aspira ambele formatii.


Istoric intalniri directe Dinamo Bucuresti – Steaua Bucuresti

Istoria duelurilor dintre cele doua echipe este una de o deosebita valoare. Primul joc direct intre cele doua echipe bucurestene a avut loc pe 21 noiembrie 1948, atunci cand Dinamo s-a impus cu golul inscris de Marin Apostol. Din acel moment au trecut aproximativ 3 ani pana la prima victorie a Stelei, ce a avut loc in 6 mai 1951 (scor 2-1).

Din 1948 si pana astazi cele doua echipe s-au intalnit de 138 de ori, Steaua castigand 41 dintre dispute (41 – Liga 1, 15 – Cupa Romaniei, 1 – Supercupa Romaniei), in timp ce Dinamo a triumfat de 56 de ori (47 – Liga 1, 8 – Cupa Romaniei, 1 – Supercupa Romaniei, iar 53 de inclestari s-au incheiat nedecise (50 – Liga 1, 3 – Cupa Romaniei). Putem observa o balanta ce se inclina spre rezultatelor pozitive ale „cainilor in campionat”, insa Steaua a reusit de mai multe ori sa o invinga pe Dinamo in alte competitii interne.


Istoric Cupa Ligii

Cupa Ligii este cea mai recenta competitie in plan intern. Prima editie a acesteia s-a desfasurat in anul 2014/15 si a fost castigata de Steaua Bucuresti, ce a invins-o pe Pandurii Tg. Jiu in finala cu scorul de 3-0 – in prealabil, „ros-albastrii” trecusera, in ordine, de Rapid Bucuresti, CSM Politehnica Iasi si Astra Giurgiu. Rivalii din „Stefan cel Mare” s-au aflat pe cealalta parte a tabloului, unde i-au eliminat pe cei de la Concordia Chiajna si „U” Cluj, fiind „trimisi acasa” in semifinale de catre Pandurii Tg. Jiu in urma unei duble victorii a gorjenilor.

Ce-a dea doua editie din Cupa Ligii a fost castigat tot de Steaua Bucuresti, ce a trecut de Poli Timisoara (sferturi de finala), Astra Giurgiu (semifinale) si Concordia Chiajna (finala) – jucatorii Concordiei trecusera de Dinamo in semifinale, „cainii rosii” calificandu-se dupa ce ii eliminase atat pe gorjenii de la Pandurii in optimi, cat si pe ardelenii de la CFR Cluj in sferturile de finala. Tinand cont de faptul ca ambele editii disputate ale Cupei Ligii de pana in prezent au fost castigate de Steaua, putem considera trupa lui Reghecampf drept o specialista a acestei competitii.

Cotele partidei din Cupa Ligii Dinamo Bucuresti – Steaua Bucuresti

Chiar daca in ultima partida directe Dinamo a invins-o fara drept de apel pe Steaua cu scorul de 3-1, „ros-albastrii” sunt cotati drept favoriti in vederea obtinerii victoriei, Netbet atribuindu-i o cota de 2.35 pentru victorie, in timp ce „cainii” sunt cotati cu 3.00. De asemenea, mentionam faptul ca bookmakerii vad o partida cu putine reusite, pronosticul „sub 2,5 goluri” fiind cotat cu 1.60, in timp ce un meci spectaculos, cu „peste 2,5 goluri” primeste o cota de 2.15.

Poti paria orice pariu complet gratuit pe Netbet, daca iti deschizi chiar acum un cont nou, unde beneficiezi de un bonus 100% in limita a 450 RON! Astfel, indiferent ce se va intampla in meci, poti sta linistit, deoarece nu pierzi absolut nimic!

alte-cote


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu