Ei reprezinta Viitorul! Gheorghe Hagi cucereste Romania cu o echipa de pusti si da peste cap toate ierarhiile Europei

Viitorul Constanta trece cu siguranta prin cea mai buna perioada a clubului de la infiintare incoace. Aflati pe primul loc in clasamentul Ligii 1 si calificati en fanfare in sferturile Cupei Romaniei, pustii lui Gica Hagi continua sa impresioneze sub tutela celui mai titrat fotbalist roman din istorie, reprezentand un adevarat model pentru restul cluburilor din Romania si nu numai.


Tineri si nelinistiti

Viitorul Constanta ocupa locul 1 in ierarhia primului esalon din Romania, reusind sa incheie anul 2016 cu cinci victorii consecutive in Liga 1. Mai mult decat atat, principalul aspect care atrage atentia asupra gruparii care-si disputa meciurile de pe teren propriu la Ovidiu este media de varsta a acesteia. Comparabil cu media Ligii 1, care este de 25,5 ani, pustii lui Hagi inregistreaza o medie de varsta de doar 22,6 ani (!). Astfel, constantenii se pot lauda in acest moment ca fiind liderul cu cea mai mica medie de varsta din intreaga Europa. Aceasta statistica vine cu atat mai surprinzator cu cat este binecunoscutul faptul ca nucleul de tineri al oricarui club se construieste in jurul veteranilor, fotbalistilor cu experienta, care calauzesc echipa catre rezultatele cele mai bune. Ei bine, se pare ca, la nivelul deplorabil la care a ajuns campionatul nostru intern, Gheorghe Hagi sfideaza regulile si o face cu succes.


Citeste si:

Asi si pe plan financiarianis

Daca pe plan fotbalistic, trupa lui Gica Hagi se descurca exceptional, rezultatele nu intarzie sa apara nici la nivelul financiar. In ultimii doi ani, afacerile au mers impecabil in cadrul clubului constantean, care a reusit sa vanda tinere talente in valoare de peste 9 milioane de euro!

Astfel, Cristi Manea (2,5 mil. Euro), Razvan Marin (2,4 mil. Euro), Ianis Hagi (2 mil. Euro), Florin Tanase (1,5 mil. Euro) si Alex Mitrita (800.000 euro) au umplut conturile gruparii lui Gheorghe Hagi, reprezentand inca o data un exemplu perfect pentru majoritatea formatiilor din Romania care se zbat fie in mediocritatea insolventei, fie in posibilitatile limitate de a transfera fotbalisti pe sume modice.

6.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Viitorul Constanta sa cucereasca trofeul Ligii 1 in acest sezon. In ceea ce priveste castigarea Cupei Romaniei, pustii lui Hagi primesc a doua sansa, dupa Dinamo Bucuresti, la o cota de 4.00.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu