Simona Halep a ajuns in Australia si forteaza revenirea intre primele 3 jucatoare ale lumii! Gasesti aici principalele cote pentru Australian Open!

Australian Open, primul turneu de Grand Slam din an va debuta duminica viitoare, iar Simona Halep este cotata printre principalele favorite ale turneului. Totusi, jucatoarea din Constanta nu a trecut nici macar o data de faza sferturilor de finala la Melbourne.


Debutul de sezon al Simonei Halep

Simona a preferat in aceasta parte a lunii ianuarie sa evolueze doar la un singur turneu – cel de la Shnezen, unde a pierdut in primul tur. Aceasta s-a antrenat suplimentar in perioada in care celelelate jucatoare de top au participat fie la Brisbane, fie la Sydney. De asemenea, aceasta a declarat faptul ca isi doreste de la aceasta editie a turneului australian doar sa-si intensifice bucuria de joc, neavand un obiectiv bine conturat.

Performantele anterioare reusite la Australian Open

Simona Halep are amintiri cel putin placute de la turneul de Grand Slam ce se desfasoara in luna ianuarie. Aici constanteanca, antrenata de Firicel Tolnai la acea vreme, s-a calificat pentru prima data in faza sferturilor de finala ale unui turneu de Grand Slam in 2014, atunci cand a fost invinsa de catre slovaca Dominika Cibulkova (scor 3-6, 0-6). De asemenea, in 2015 Simona a reusit o noua calificare in sferturile de finala la Melbourne, fiind invinsa de aceasta data de catre rusoaica Ekaterina Makarova (scor 0-6, 4-6).

Posibilitatea revenirii pe podiumul ierarhiei mondiale

Eliminata in editia precedenta inca din primul tur la Austrlian Open de catre chinezoaica Shuai Zhang (scor 4-6, 3-6), Simona Halep nu are practic nici macar un punct de aparat. Astfel, in conditiile in care va ajunge intr-o faza avansata a competiei jucatoarea din Romania isi va putea recastiga un loc intre primele 3 jucatoare ale lumii.

Cotele principale oferite pentru Australian Open

alte-cote

Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!


Sursa imaginii: www.gettyimages.com


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu