Infrangeri pe linie: Inceput dezastruos de sezon pentru jucatoarele romance in turneele WTA!

In 2017, tenisul nu a fost de partea jucatorilor romani, atat in categoria ATP, cat si in cea WTA. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea, Ana Bogdan si Horia Tecau au fost eliminati din competitiile la care au participat. 


Start ezitant in 2017

Simona Halep a avut un parcurs scurt in turneul de la Shenzhen, acolo unde a fost eliminata de Katerina Siniakova, a 52-a jucatoare a lumii, cu scorul de 6-3, 4-6, 7-5. Aceea a fost prima intalnire dintre cele doua, iar acest lucru pare sa fi fost in dezavantajul sportivei noastre, care a intalnit o jucatoare tanara, care a intrat pe teren cu gandul de a juca cel mai bun tenis de care este capabila in fata unei adversare de top.

Simona nu a avut un parcurs mai lung nici in proba de dublu, acolo unde, alaturi de Monica Niculescu, a cedat in primul tur in fata dublului Dzalamidze/Kudermetova, cu un dublu 6-3.

Monica Niculescu a reusit sa ajunga pana in turul secund al turneului din China, insa a fost eliminata surprinzator de o favorita a gazdelor, Qiang Wang (71 TAP), scor 7-6, 6-4.


Citeste si:

Un altfel de top 10 al transferurilor all-time, in care Ronaldo si Pogba nu apar, Robbie Keane il bate pe Neymar, iar Di Maria este lider!
Cum arata cotele la titlu in La Liga si cand se reia campionatul in Spania | Catalanii au o deplasare complicat


Infrangeri logice pentru Cirstea si Bogdan

Sorana Cirstea (78 WTA) a reusit si ea sa ajunga in turul secund de la Shenzhen, dupa ce a trecut de Kristina Kucova, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4. Tabloul nu a fost in avantajul romancei, aceasta urmand sa o intalneasca pe Agnieszka Radwanska in turul secund, a 3-a jucatoare a lumii. Sportiva noastra nu a avut nici macar o sansa in fata polonezei, in fata careia a cedat cu scorul de 6-0, 6-3.

Dupa ce a trecut de calificari, Ana Bogdan a jucat in primul tur al tabloului principal, insa a avut o misiune extrem de dificila in fata Camilei Giorgi, fost numar 30 mondial, actual 81. Favorita noastra a reusit sa castige cu scorul de 6-1 primul act, insa le-a cedat pe urmatoarele doua la 6 si 3.

Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!


Irina Begu, fara succes la Brisbane

Clasata pe pozitia 29 WTA, Irina a parasit turneul australian inca din primul tur, fiind eliminata chiar de catre partenera sa din proba de dublu, Daria Kasatkina, cu scorul de 6-3, 6-3. Cele doua au trecut cu bine de primul tur al probei de dublu, 6-2, 6-0 in fata dublului Bondarenko/Putintseva, insa au avut ghinionul ca in etapa urmatoare a competitiei sa le intalneasca pe principalele favorite la cucerirea trofeului, Bethanie Mattek-Sands si Sania Mirza. Dupa un prim set castigat la 4 de adversarele Irinei, aceasta, alaturi de partenera sa, a reusit sa isi adjudece actul secund cu acelasi scor, pentru ca in decisiv sa cedeze cu 10 la 5.


Raluca Olaru si Florin Mergea, „unicii supravietuitori” pana in prezent

Raluca joaca in proba de dublu a turneului de la Shenzhen, acolo unde, alaturi de Olga Savchuk, intalneste in turul secund perechea formata din Chen Liang si Jing-Jing Lu. Cele doua pleaca cu prima sansa in acea partida, fiind cotate cu 1.45 la victorie, cota oferita de Unibet.

Florin Mergea, alaturi de noul si totodata vechiul sau partener, Dominic Inglot, a reusit sa treaca cu bine de primul tur al turneului de al Doha, acolo unde s-a impus cu 6-2, 6-3 in fata dublului Karen Khachanov/Andrey Kuznetsov. In etapa urmatoare a competitie din Qatar, cei doi ii vor avea ca adversari pe francezii Jeremy Chardy si Fabrice Martin. Florin si Dominic sunt cotati cu prima sansa in acest duel, 1.64, cota oferita de Unibet.

untitled

Sursa foto: sports.ndtv.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu