Toate drumurile duc la Roma! Cine este elenul care a pus pe jar granzii din Premier League

Pauza de iarna in Europa aduce cu sine si unele dintre cele mai importante transferuri, iar marile echipe de pe Batranul Continent exploreaza necontenit in cautarea celor mai bune solutii. Una dintre cele mai ravnite tinte in aceasta perioada este fundasul celor de la AS Roma, Kostas Manolas. Adus de la Olympiakos Pireu in vara anului 2014 in schimbul sumei de 13 milioane de euro, grecul s-a integrat perfect la gruparea din capitala si a atras atentia mai multor cluburi importante din Premier League.


Profil de lidermanolas2

Pe numele sau intreg, Konstantinos Manolas, evolueaza in tricoul “giallorossilor” de doua sezoane si jumatate, reusind sa adune nu mai putin de 106 prezente pentru capitolini in tot acest timp.. Titular incontestabil in centrul apararii romanilor, fundasul grec este cotat la 28 milioane de euro, conform transfermarkt.com, iar la cei 25 de ani ai sai, prezinta perspective excelente, chiar si la cluburi mai mari decat AS Roma.


Englezii il au in vizor

Prima echipa de pe lista este chiar Manchester United. Desi Jose Mourinho isi aratase intentiile initial pentru achizitionarea fundasului Benficai Lisabona, Victor Lindelof, negocierile au intrat intr-un mic impas, astfel ca managerul portughez si-a indreptat atentia catre Manolas, fundas in schimbul caruia Man. United ar oferi 38 de milioane de euro. Acesta nu ar veni doar ca o alternativa de rezerva la eventualul transfer al lui Lindelof, dar ca si o varianta sigura in centrul defensivei, avand in vedere absenta lui Eric Bailly, plecat la Cupa Africii cu Coasta de Fildes, dar si inconstanta celorlalti fundasi centrali din lot, care si-au aratat deseori defectele.


Everton intra in joc

Desi clasata momentan pe pozitia a 7-a in Premier League, la o distanta considerabila fata de plutonul de 6 echipe care ataca titlul, formatia lui Ronald Koeman pare sa se fi saturat de mediocritatea zonei mediane a ierarhiei cu care este obisnuita de atata timp. In consecinta, desi presa din Marea Britanie a notat faptul ca si Arsenal si Chelsea sunt pe urmele lui Kostas Manolas, Everton pare a fi o concurenta serioasa in ceea ce priveste achizitionarea elenului. In prima instanta, Koeman s-a orientat catre fundasul lui Southampton, Virgil van Dijk, dar pretul de 60 milioane de euro cerut de sefii clubului este considerat unul absurd.

Sursa foto: express.co.uk

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu