Meciurile tari din returul play-off-ului Europa League se vad live pe PC, tableta si telefon!

Daca e joi, e Europa League! Ne punem toate sperantele in Astra, echipa ce ataca accederea in grupele competitiei, dupa 1-1 acasa cu West Ham. Totusi, intalnirea de pe Stadionul Olimpic din Londra nu este si singura din play-off-ul Ligii Europa, mansa retur, ce merita vazuta. Microbistii si pariorii au sansa de a urmari o buna parte dintre jocurile fazei, de pe calculatorul personal, tableta sau smartphone, prin intermediul performantei platformei Sportingbet.ro TV. 

Ce trebuie sa faci pentru a avea acces la platforma Sportingbet.ro TV?

Este foarte simplu sa urmaresti evenimentele transmise LiveVIDEO pe Sportingbet.ro TV. Trebuie doar sa-ti deschizi un cont la Sportingbet, dand click aici. Apoi, din meniul de pariere al site-ului, sau accesand direct platforma Sportingbet.ro TV poti vedea oricare din evenimentele transmise, evidentiate prin simbolul sportingbet tv.
Mai mult, dupa ce ti-ai deschis cont la Sportingbet, poti incepe pariurile tale 100% gratuite. Aceasta pentru ca, odata cu prima depunere,  Sportingbet iti pune la dispozitie un pariu fara risc in valoare de 200 ron! 

inregistreaza-te - sportingbet


Citeste si:


Play-off-ului Europa League, mansa retur

Cote Sportingbet: 

live video sportingbet

Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu