Norvegia – Romania: Principalele cote pentru debutul Romaniei la Campionatul European!

Luni, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Norvegia – Romania, din cadrul grupelor Campionatului European de handbal femnin. Selectionata Romaniei porneste cu sansa a doua impotriva Norvegiei, considerata una dintre favoritele in vederea obtinerii medaliei de aur.


Romania si Norvegia au o istorie bogata in ceea ce priveste disputele directe. Din nefericire, echipa „tricolora” nu se poate mandri cu un bilant pozitiv impotriva nordicelor, ce ne-au invins in ultimii 10 ani aproape de fiecare data cand ne-am intalnit intr-o partida oficiala. Totusi, trebuie sa mentionam rezultatul de egalitate intregistra intre cele doua echipe in decembrie anul trecut, la Campionatul Mondial. Partida incheiata cu scorul de 27-27 a fost castigata de catre Norvegia in prelungiri cu scorul de 35-33.

De asemenea, de la ultima remiza inregistrat la Campionatul Mondial, echipele Norvegiei si Romaniei s-au mai intalnit de 4 ori, iar Norvegia a castigat de fiecare data. Singura partida in care Romania i-a pus probleme a fost cea de la Jocurile Olimpice, „tricolorele” fiind invinse la un singur gol.

Astfel, Norvegia este cotata cu 1.19 in vederea obtinerii victoriei, in timp ce Romaniei ii este atribuita o super-cota de 6.50. De asemenea, cei ce sunt de parere ca partida s-ar putea incheia din nou la egalitate pot miza pe o cota de 12.00, cota cel putin de incercat.

In conditiile in care pariurile simple ni s-ar parea riscante, ne putem baza pe evolutiile jucatoarele pentru a ne mari investiile. Celei mai bune jucatoare de handbal din lume, Cristina Neagu, ii este atribuita de catre Unibet o cota de 2.10 pentru minim 8 reusite in meci, cota pe care poti miza chiar in acest moment!

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

Alte cote jucatoare

alte-cote

Alte cote Norvegia – Romania

alte-cote


Sursa imaginii: www.alchetron.com


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu