Pregatiri pentru un play-off incendiar! Cum arata situatia Stelei si a lui Dinamo inainte de reluarea campionatului

Despartite de opt puncte in clasamentul Ligii 1, marile rivale Dinamo si Steaua isi continua pregatirile in aceasta perioada de iarna pentru a consolida un joc cat mai bun in partidele oficiale ce vor avea loc in scurt timp. Astfel, Liga 1 se va relua de pe data de 3 februarie, in ciuda faptului ca exista o serie de echipe precum Steaua, Astra sau CSMS Iasi care cer amanarea reluarii campionatului din cauza terenurilor impracticabile.


Asteapta intariri

Dinamo a incheiat mai mult decat satisfacator anul 2016 prin succesul convingator in fata marii rivale in turul semifinalelor Cupei Ligii, scor 4-1. Aceasta victorie nu a sters insa cu buretele mediocritatea care a planat asupra jocului echipei inca din startul sezonului. Forma “cainilor” a fost una oscilanta, haotica, lipsita de siguranta unui joc elaborat. Mai mult decat atat, Dinamo i-a dat drumul problematicului Harlem Eddy Gnohere chiar in curtea marii rivale, Steaua, in schimbul sumei de 250.000 euro. Vestile proaste au continuat sa apara pentru trupa lui Ioan Andone intrucat sambata, 14 ianuarie, a fost confirmat imprumutul lui Valentin Lazar pana in vara la gruparea din Qatar, Al-Sailiya, in schimbul a 200.000 de euro. Intrebati de ce l-au lasat pe Lazar sa plece atat de usor, sefii clubului au replicat faptul ca aceasta ar fi fost dorinta jucatorului, iar opozitia in aceasta situatie nu putea aduce nimic bun.

Intre timp insa, Dinamo a plecat in cantonamentul din Marbella, Spania, acolo unde va disputa o serie de patru partide in compania unor adversari pe masura.


Programul dinamovistilor in cantonamentul din Spania:

Marti, 17 ianuarie: Dinamo – Tianjin Teda (locul 11 din prima liga chineza)

Vineri, 20 ianuarie: Dinamo – Eintracht Braunschweig (locul 2 in liga secunda din Germania)

Marti, 24 ianuarie: Dinamo – FC Zurich (locul 1 in liga secunda din Elvetia)

Vineri, 27 ianuarie: Dinamo – Videoton (locul 1 in prima liga maghiara)

16.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Dinamo sa castige titlul in Liga 1 la finalul acestei stagiuni;


Citeste si:

Setati pentru titlu

Parasind pe usa din dos Cupa Romaniei dupa prestatia jenanta de la Mioveni, stelistii au incheiat anul in genunchi, fiind zdrobiti de catre Dinamo si pierzandu-si astfel aproape toate sperantele in ceea ce priveste accederea in finala Cupei Ligii Romaniei. Chiar si asa, trupa lui Laurentiu Reghecampf are planuri pentru partea a doua a acestui sezon, ramanand intr-o cursa acerba pentru titlu. Detronata dupa mult timp de catre Viitorul Constanta in clasamentul Ligii 1, formatia ros-albastra s-a intarit vizibil in compartimentul ofensiv, transferandu-i pe Denis Alibec de la Astra pentru 2 milioane de euro, dar si pe “Bizonul” Gnohere de la marea rivala, in schimbul sumei de 250.000 euro, intr-o afacere pusa la cale de mult timp.

Dupa cantonamentul petrecut in Antalya pana in data de 19 ianuarie, in care vor disputa si un meci amical in compania formatiei azere FK Qarabag, ros-albastrii vor dispune de o serie de meciuri tari in cel de-al doilea cantonament.


Programul stelistilor in cantonamentul din Antalya:

Marti, 24 ianuarie: Steaua – Vardar Skopje (locul 1 in prima liga din Macedonia)

Joi, 26 ianuarie: Steaua – Terek Groznii (locul 4 in prima liga din Rusia)

Sambata, 28 ianuarie: Steaua – Slovan Bratislava (locul 3 in prima liga din Slovacia)

Marti, 31 ianuarie: Steaua – Wisla Krakovia (locul 10 in prima liga din Polonia)

Joi, 2 februarie: Steaua – Hajduk Split (locul 4 in prima liga din Croatia)

Stelistii primesc o cota infima de 1.25 pentru a castiga trofeul Ligii 1 la finalul acestui sezon.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu