Care sunt cele mai tari dueluri ale saptamanii in Europa| Tatarusanu da piept cu “Batrana Doamna” | Duminica e United – Liverpool

Chiar daca Bundesliga nu a revenit inca dupa pauza de iarna, suporterii fotbalului european se pot delecta cu spectacolul din Premier League, La Liga si Serie A, la fel ca si in week-end-ul ce tocmai a trecut. Mai mult decat atat, Ligue 1 va da startul returului in Vineri, 13, fapt ce nu ar trebui sa aduca ghinion, cel putin nu in randul pariorilor.


Reversul medaliei

Luand un avans considerabil in fruntea campionatului spaniol, Real Madrid va avea parte de o partida de foc duminica, pe “Ramon Sanchez Pizjuan”. Sevilla va primi vizita formatiei lui Zinedine Zidane, la doar trei zile dupa returul din optimile Cupei Spaniei, care va avea loc tot pe aceeasi arena. Daca in Cupa, lucrurile sunt destul de clare, madrilenii invingand pe “Bernabeu” cu scorul de 3-0, situatia se schimba in La Liga, acolo unde andaluzii vor sa-si ia revansa. Sevilla a devansat-o si pe Barcelona si ocupa pozitia secunda in acest moment, iar un eventual succes al elevilor lui Jorge Sampaoli i-ar apropia pe acestia la doar un singur punct fata de liderul din Madrid.

D 21:45 Sevilla – Real Madrid – Cote: 3.50  3.70  2.05


Prioritati

Un scenariu similar cu cel de mai sus avem si in Italia, intre AC Milan si Torino. Cele doua se vor infrunta joi, pe “San Siro”, in optimile de finala ale Coppa D’Italia, pentru ca trei zile mai tarziu, pe “Stadio Olimpico” din Torino, sa avem parte de un nou duel fascinant in lupta pentru locurile europene. Chiar daca torinezii au inceput cu stangul acest an prin remiza alba de la Sassuolo, acestia pastreaza sanse pentru locurile fruntase, avand un intreg retur in fata, iar partida de luni seara se anunta cu atat mai interesanta daca precizam faptul ca “diavolii” milanezi sunt cotati cu sansa a doua pe terenul formatiei lui Sinisa  Mihajlovic.

L 21:45 Torino – AC Milan – Cote: 2.60  3.20  2.85


Un derby total

Cireasa de pe tort a acestui week-end o va reprezenta cu siguranta confruntarea dintre Manchester United si Liverpool, intr-un meci care va capta atentia intregii planete. “Diavolii” vin dupa o serie incredibila de opt victorii consecutive in toate competitiile, iar Jose Mourinho pare sa  fi gasit formula ideala cu care sa defileze pana la finalul stagiunii, in ciuda unui start stagnant de sezon. De cealalta parte, Liverpool ocupa pozitia secunda in Premier League, la cinci lungimi distanta fata de liderul Chelsea, iar un eventual succes al “cormoranilor” pe “Old Trafford” ar propulsa moralul baietilor lui Klopp la cote maxime.

D 18:00 Manchester United – Liverpool – Cote: 2.15  3.45  3.50


“Bianconerii” stau confortabil

Duminica seara vom avea parte de un alt duel cu adevarat incins in Serie A. Fiorentina lui Tatarusanu o va intalni pe campioana en-titre Juventus, intr-un meci mai mult decat fascinant pe “Artemio Franchi”. Fiorentina inca nu a inceput pe gazon anul calendaristic, partida de la Pescara fiind amanata din cauza conditiilor meteorologice precare. Astfel, desi au mai mult timp de odihna, elevii lui Paulo Sousa nu au meciuri in picioare, iar partida cu “Batrana Doamna” ar fi prima dupa o pauza de o luna de zile. Ramane de vazut daca “violetii” vor reusi sa incurce liderul, in vederea unei clasari pe un loc de Europa, chiar daca acest lucru pare aproape imposibil in acest moment.

D 21:45 Fiorentina – Juventus – Cote: 4.60  3.50  1.82


Arta ofensiva pe “Velodrome”

Epilogul etapei cu numarul 20 din Ligue 1 ne propune o confruntare extrem de interesanta pe “Stade Velodrome”. Olympique Marseille va intalni masinaria de goluri a lui Leonardo Jardim, AS Monaco. Gazdele au incheiat en-fanfare anul 2016, cu patru succese la rand, dar, chiar si asa, nu au reusit sa se plaseze decat pe pozitia a 6-a la finalul turului. De cealalta parte, a aratat de-a dreptul incantator in 2016, reusind sa inregistreze o medie incredibila de goluri in Ligue 1: 56 de reusite in 19 partide, ceea ce inseamna cu aproximatie o medie de trei goluri pe meci!

D 22:00 Marseille – Monaco – Cote: 3.00  3.30  2.45

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu