PSG a dat lovitura! Cine este jucatorul adus din Germania in schimbul sumei de 35 de milioane de euro

Dupa ce a terminat anul pe locul trei in Ligue 1 si avand in fata  o “dubla” aproape imposibila in optimile Champions League, cu Barcelona, Paris Saint-Germain a mutat decisiv pe piata transferurilor chiar in aceasta seara, achizitionandu-l oficial pe internationalul german in varsta de 23 de ani, Julian Draxler.

Suma totala pe care PSG ar putea-o achita catre Vfl Wolsburg ar putea ajunge pana la 45 milioane de euro, in functie de indeplinirea bonusurilor stipulate in contractul jucatorului cu clubul francez.


Si Arsenal era pe fir

Speculatii au fost multe. Presa britanica a dat nastere unor zvonuri conform carora pana si Chelsea sau Manchester United s-ar fi aratat interesate de serviciile tanarului neamt, dar, pana la urma, formatia antrenata de Arsene Wenger a fost cea mai aproape de achizitionarea ex-jucatorului lui Vfl Wolfsburg. Astfel, in cadrul ultimelor zile, lupta decisiva s-a dat intre Arsenal si PSG. Mai mult sau mai putin previzibil, parizienii au avut castig de cauza, confirmand inca o data faptul ca “tunarii” se zgarcesc de multe ori, chiar daca promisiunile pe care le fac in privinta unor transferuri de calitate sunt foarte mari intotdeauna.

25 de milioane de euro era cota de piata a lui Julian Draxler inaintea transferului la PSG, conform transfermarkt.com


Formula de cinci stele

Desi au probleme mari in campionat, iar scaunul antrenorului Unai Emery se clatina serios, parizienii pot alinia odata cu achizitia lui Draxler un prim “11” de exceptie, a carui sistem poate varia in functie de preferintele tehnicianului spaniol.

PSG (4-3-3): Areola- Kurzawa, Thiago Silva, Marquinhos, Aurier- Matuidi, Motta, Verratti- Draxler, Cavani, Di Maria

PSG (4-2-3-1): Areola- Kurzawa, Thiago Silva, Marquinhos, Aurier- Motta, Verratti- Lucas Moura, Draxler, Di Maria- Cavani

PSG Draxler

1.50 este cota oferita de Netbet pentru ca PSG sa castige din nou titlul in Ligue 1, in ciuda faptului ca, actualmente, parizienii se claseaza pe pozitia a 3-a in ierarhia primei ligi franceze.

Sursa foto: goal.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu