Serena Williams: Se indreapta multipla campioana spre un nou titlu la Australian Open?

serena williams

Serena Williams participa pentru a 16-a oara la turneul de Grand Slam de la Australian Open. Va reusi ea sa castige un nou trofeu la Melbourne?


Serena Williams

Serena a participat pentru prima data la Australian Open in anul 1998. La turneul de debut a fost eliminata in turul doi, dar an de an jucatoarea americana si-a imbunatatit performantele la turneu si in 2001 reusea sa joace pentru prima data in sferturi. Un an mai tarziu nu a putut participa, insa a revenit la Australian Open in 2003 si nu s-a oprit pana nu a ridicat trofeul deasupra capului. Acela a fost primul ei succes la acest turneu, dar de-a lungul anilor a reusit sa repete performanta de mai multe ori, reusind castigarea trofeului cel mai recent in 2015. Acum Serena este la sase partide distanta de un nou succes la Melbourne. Ar fi al saptelea trofeu la turneul australian de Grand Slam – o performanta aproape inimaginabila.

 Inceputul de an

Serena a inceput anul la Auckland. Turneul din Noua Zeelanda a fost primul la care a partipat dupa US Open. Din cauza unei accidentari ea nu a putut participa nici la Turneul Campioanelor, absenta ei pe finalul anului fiind si principala cauza pentru care Serena a pierdut primul loc in ierarhia mondiala.

Jucatoarea americana nu a avut un parcurs prea lung la Auckland. In primul tur a avut un meci relativ simplu, castigat cu 6-3 6-4 in fata lui Parmentier. Totusi, a fost eliminata in turul secund, de catre Madisson Brengle, dupa un meci in trei seturi.

In primul tur la Australian Open, a invins-o pe Belinda Bencic. Jucatoarea elvetiana castigase intalnirea anterioara cu Serena, dar de aceasta data nu a reusit o repetare a acelei performante. Serena nu a practicat un tenis extraordinar. Belinda Bencic putea obtine mai mult din aceasta partida daca nu ar fi fortat atat de des cu lovituri prea riscante.

Urmatoarea adversara: Lucie Safarova

In turul doi al turneului, Serena o va intalni joi dimineata pe Lucie Safarova. Jucatoarea ceha, care incheia anul 2015 pe locul 9 in lume, nu a avut cele mai bune rezultate la Australian Open. Cea mai buna performanta a ei a venit la a doua participare. In 2007 ea reusea sa se califice pana in sferturile competitiei. La cea mai recenta participare, in 2015, Safarova nu reusea sa treaca nici macar de primul tur.

Serena este marea favorita a partidei, avand la 888sport cota de 1.16 la victorie. Bookmakerul acorda cota 5.30 pentru un succes al Safarovei impotriva fostului lider mondial. Nu este de mirare, avand in vedere ca Serena a reusit sa o invinga pe Lucie in fiecare dintre cele 11 meciuri directe avute pana acum.


Creeazaa cum un cont si 888sport iti ofera un bonus uimitor de 100% pana la 1.000 RON!

Vine al saptelea titlu?

In eventualitatea unei victorii in meciul de joi, Serena va juca impotriva castigatoarei din partida Gibbs – Falconi. Asadar, ar fi un alt meci relativ usor pentru numarul doi mondial. Una dintre cele mai periculoase adversare peste care ar putea da in turul trei este Barbara Strycova, in timp ce in sferturi s-ar putea intalni cu jucatoare ca Cibulkova, Konta sau Wozniaki. In semifinala ar putea juca impotriva lui Radwanska sau Karolina Pliskova. Conform tabloului, ultimul act ne-ar putea oferi multe scenarii interesante. Desigur, Serena ar putea juca impotriva liderului mondial, Angelique Kerber. O alta varianta interesanta a ar fi o finala intre surori, Venus fiind si ea pe cealalata jumatate a tabloului.

Serena Williams este favorita la titlu. 888sport ne ofera cota 3.50 pentru un succes al Serenei in finala de la Melbourne. Kerber si Pliskova sunt urmatoarele favorite, cu cote de 5.00 si respectiv 6.00.

serena williams

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu