Rezultatele weekendului trecut au relansat lupta pentru titlu in Italia si Spania! Vezi noile cote!

biletul de cota 2

Dupa o etapa in care liderele din Seria A si La Liga au fost invinse, casele de pariuri au ajustat cotele la titlu in conformitate cu noile clasamente.


Seara de duminica a adus cate un rezultat surprinzator la varful ierarhiei in fiecare dintre cele doua ligi europene. Juve si Real s-au impiedicat si urmaritoarele au profitat, luptele la titlu devenind mult mai interesante.

Serie A

Juventus s-a deplasat la Florenta pentru meciul cu Fiorentina. Inaintea acestei runde, Juve avea un avans de patru puncte fata de AS Roma, cea mai apropiata adversara.

Echipa gazda a marcat cate un gol in fiecare repriza,. Juve nu a reusit sa puncteze decat printr-o reusita a lui Higuain. Roma, Napoli si Lazio au castigat meciurile jucate runda aceasta. Astfel, Juventus a ramas cu un avans de doar un punct fata de AS Roma. Napoli si Lazio sunt la patru, respectiv cinci puncte distanta. Torinezii au insa un meci mai putin disputat. Pe 8 februarie ei vor juca restanta cu Crotone, penultima clasata.

cote seria aAvand in vedere situatia actuala, casele de pariuri au schimbat cotele la titlu. Juventus continua sa fie favorita, cu o cota de 1.20 la 888sport. Reducerea diferentei la varf face ca echipa lui Luciano Spalletti sa fie o optiune mult mai tentanta pentru pariori. Roma are cota 7.00 la castigarea Serie A. Napoli are a treia sansa, cu cota 14.00. Un pariu mai interesant in ceea ce o priveste pe Napoli este o clasare in primele trei, pentru o cota de 1.40.

Trebuie avut in vedere si faptul ca Juventus are un meci dificil etapa viitoare. Atunci o va intalni pe Lazio. Acesta poate fi un moment potrivit pentru a paria pe contracandidatele torinezilor daca simtiti ca echipa lui echipa lui Allegri va mai face pasi gresiti. O victorie a lazialilor, impreuna cu succese ale Romei sau ale lui Napoli ar duce la o alta taiere a cotelor pentru cele trei urmaritoare.

Curios este faptul ca Lazio, care ocupa locul patru, la patru puncte distanta de Juve (si un meci in plus disputat), are o cota foarte mare la castigarea trofeului: 101!


Creeaza un cont la 888sport pentru a primi un bonus de 100% pana la 1.000 RON!

La Liga

In Spania, dupa o dubla mansa in optimile Copei del Rey, Sevilla si Real Madrid s-au intalnit pentru a treia oara in mai putin de doua saptamani, de aceasta data in campionat.

Situatia Realului era similara cu cea a lui Juventus. Echipa avea patru puncte avans si un meci mai putin disputat. Dupa o victorie in primul meci din cupa si o remiza in retur, lucrurile pareau sa mearga din nou in favoarea galacticilor. In minutul 67 Ronaldo transforma o lovitura de pedeapsa.

Sevilla a insistat in atac si cu cinci minute inainte de finalul timpului regulamentar o centrare de pe partea dreapta l-a fortat pe Sergio Ramos sa greseasca. Fostul fundas al Sevillei a incercat sa respinga cu capul, dar mingea a ajuns in propria poarta. Sevilla nu s-a multumit cu atat. In al doilea minut de prelungire, Stefan Jovetic a reusit sa il invinga pe Navas. Jucatorul introdus pe parcursul reprizei secunde, a preluat o minge si a sutat din afara careului. Astfel, Sevilla a pus capat seriei record de meciuri fara infrangere a Realului si a reaprins lupta la varful ierarhiei.

Aceasta victorie aduce Sevilla la doar un punct de Real. Barcelona este la doua puncte de lidera, dupa victoria cu Las Palmas. Real Madrid are sansa sa mareasca diferenta de puncte cand va juca restanta cu Valencia, in a doua parte a lunii februarie.

cote la ligaReal Madrid ramane favorita la titlu, dar v i-a urcat cota la 1.50Barcelona este cotata cu sansa a doua in acest moment, avand o cota destul de tentanta: 3.00. Catalanii au reusit sa se impuna in trei din ultimele patru sezoane.

In ciuda faptului ca Sevilla a reusit sa invinga Real si pastreaza pozitia secunda in La Liga, bookmakerii le dau doar sansa a treia la titlu, cu o cota de 26.00. Nu trebuie uitat insa ca nu a trecut prea mult timp de la triumful lui Atletico in fata gigantilor Real si Barca. Echipa lui Simeone reusea in 2014 sa depaseasca asteptarile si sa incheie sezonul pe prima pozitie. Sevilla va spera ca poate reproduce acea performanta.


Profita si de promotiile speciale oferite de 888sport cu ocazia Australian Open! Creeaza un cont acum si poti castiga free beturi zilnic!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu