Start in forta! Monica Niculescu are un traseu accesibil in drumul spre trofeu si poate triumfa in Australia

Monica Niculescu are un inceput de an excelent. In ciuda faptului ca a fost eliminata prematur in optimile de finala ale turneului de la Shenzen, China, in primele zile ale lui 2017, romanca a reusit in aceasta dimineata calificarea in semifinalele turneului de la Hobart, Australia, dotat cu premii in valoare de 226,750$. Clasata pe locul 40 in clasamentul WTA, Niculescu a trecut in sferturi de nipona Risa Ozaki, numarul 100 WTA, scor 6-4 ; 6-4.


Monica a inceput slab meciul, vazandu-se condusa cu 2-0 in startul primului set. Romanca noastra a revenit insa in forta si si-a adjudecat doua break-uri, incheind setul in favoarea sa, 6-4, dupa ceva mai mult de o ora de joc. Setul secund a avut o desfasurare oarecum inversa. Niculescu a inceput fulminant si a condus chiar si cu 4-0, dar Ozaki i-a dat emotii pe final, egaland scorul la 4. Monica s-a montat pe final si a reusit un scor identic ca cel din primul set, invingand-o pe Ozaki la capatul unui meci care a durat 2 ore si 6 minute.

1.25 era cota Monicai Niculescu pentru a trece de Risa Ozaki in sferturile de finala de la Hobart;


Citeste si:

A scapat de numele grele

In semifinale, Monica Niculescu o va intalni pe ucraineanca Lesia Tsurenko, numarul 61 WTA, care a invins-o in aceasta dimineata pe americanca Shelby Rogers cu 2-1 la seturi (4-6; 6-4; 6-3), reusind astfel calificarea mai departe. Vestea buna pentru romanca noastra vine insa din cealalta jumatate a tabloului. Favorita numarul 1 a turneului, Kiki Bertens, numarul 22 WTA, a fost invinsa surprinzator de catre Elise Mertens, numarul 127 WTA, cu 2-0 (6-2; 7-5), ratand astfel prezenta in careul de asi al competitiei. Astfel,  Mertens o va intalni in cealalta semifinala pe anonima Jana Fett, locul 340 WTA. In consecinta, niciuna dintre cele doua jucatoare nu reprezinta un nume de speriat pentru Monica Niculescu, in cazul in care romanca va reusi calificarea in finala.

Tot in Australia

Indiferent de deznodamantul parcursului Monicai Niculescu la Hobart, aceasta isi va continua aventura in Australia. Romanca va evolua in cadrul Australian Open, turneu care va incepe peste doar patru zile, pe 16 ianuarie.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu