Steaua s-a reunit, problemele continua

steaua

Steaua s-a reunit astazi in vederea inceperii pregatirilor pentru a doua parte a sezonului. Liga 1 se va relua la data de 4 februarie, cu runda a 22-a a sezonului regulat. 

Lotul Stelei

Reghecampf ii are sub comanda sa pe urmatorii:

Portari: Nita, Stancioiu, Poiana
Fundasi: Enache, Moke, Tosca, Momcilovici, Simion, Tamas,
Mijlocasi: Ad. Popa, Jakolis, Pintilii, Achim, Ov. Popescu, De Amorim, L. Filip, M. Mihai, Muniru, Mihalcea
Atacanti: Alibec, Fl. Tanase, Man, Tudorie, Ontel

Fernando Boldrin nu a venit la reuniune, intarzierea datorandu-se unor probleme cu pasaportul.

Din lotul de la finalul anului trecut, sapte jucatori nu intra in planurile antrenorului pentru restul sezonului. Aganovici, Golubovici, Mitrea, Popescu, Enceanu, Valceanu si Chitosca nu vor pleca in primul cantonament si cel mai probabil, sub o forma sau alta, vor parasi echipa in aceasta iarna.

Steaua in sezonul acesta

Steaua este la doua puncte distanta de prima pozitie a Ligii 1, ocupata de Viitorul. Echipa lui Hagi a profitat de rezultatele extrem de slabe ale Stelei pe final de an. Steaua  a pierdut in liga cu Dinamo si Astra, in timp ce Viitorul are cinci victorii consecutive. Stea a fost eliminata din cupa de CS Mioveni si a pierdut prima mansa in cupa ligii tot cu Dinamo. Scorul de 4-1 este aproape sinonim cu o eliminare. Desigur, nici sezonul european nu a fost mai grozav, echipa lui Becali nereusind sa prinda primavara in Europa League.

In aceste conditii, cu o forma foarte proasta, pauza de iarna nu putea veni mai devreme pentru Steaua. Aceasta poate fi sansa vice-campioanei de a se repune pe picioare.

888sport o da inca favorita la castigarea titlului, cu o cota de 1.25, dar acesta ar putea fi momentul potrivit pentru a specula un alt esec al Stelei, de aceasta data in Liga 1.

6.00 este cota 888sport pentru castigarea Ligii 1 de catre Viitorul Constanta.
2.00 este cota pentru ca echipa lui Hagi sa incheie pe una din primele doua pozitii.

Problemele clubului continua si in afara terenului. Echipa nu va mai putea folosi numele „Steaua” in 2017. Gigi Becali anticipeaza alte probleme la club si pentru a evita alte pierderi, se gandeste sa cumpere un club din ligile inferioare, la care sa ia jucatori pe care sa ii imprumute apoi la Steaua. Astfel ar putea evita situatia in care o decizie nefavorabila la Inalta Curte l-ar obliga sa plateasca despagubiri pentru folosirea marcii Steaua in perioada 2004-2014. Conform declaratiilor sale, asta ar inseamna insolventa si faliment pentru Steaua.

Iata si celelalte cote oferite de 888sport pentru castigarea Ligii 1.

cote-liga-1

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu