Teoria conspiratiei: Pariorii se pot imbogati in cazul oficializarii existentei extraterestrilor

Desi extraterestrii si prezenta acestora pe planeta noastra continua sa fie un subiect tabu, lucrurile par sa evolueze din ce in ce mai mult in privinta acestui capitol. Inregistrarile audio si video referitoare la semne de viata extraplanetare atrag din ce in ce mai mult interes din partea curiosilor, iar reprezentantii marilor puteri ale lumii par sa fie pregatiti sa dezvaluie in sfarsit dovezile socante; sau nu inca. Oricum ar fi, pariorii ar putea profita din plin de sansele ca acest eveniment sa aiba loc.


Rusia face primul pas

Speculatiile au inceput inca din primele luni ale lui 2016. Intr-un interviu acordat presei ruse, premierul Dmitri Medvedev a recunoscut existenta unui set de dovezi ultra-secrete care ar urma sa fie facut public in cel mai scurt timp. De asemenea, tot rusii au fost cei care au insistat ca presedintele de atunci, Barack Obama, sa li se alature in actul de dezvaluire al acestor dovezi, iar in caz contrar, Kremlin-ul va trece la treaba pe cont propriu. Nici pana in ziua de astazi insa, nu a existat vreo conferinta cu context oficial prin intermediul careia conducatorii marilor tari sa confirme in fata locuitorilor intregii lumi existenta extraterestrilor.


James Cameron a fost aproape

Inlocuit intre timp de catre Theresa May in functia de prim-ministru al Marii Britanii, James Cameron a fost foarte aproape in urma cu jumatate de an sa faca cunoscut intregii planete intregul continut al dovezilor. Drept urmare, la acea vreme, o cunoscuta casa de pariuri din Marea Britanie adaugase in oferta exact acelasi tip de pariu: dezvaluirea dovezilor cu privire la existenta vietii extraterestre de catre prim-ministrul Marii Britanii; avea cota 1000! Insa, dupa declaratiile lui Cameron conform carora acesta ar fi dispus oricand sa ia parte la acest eveniment, cota s-a prabusit dramatic la 25.00.


Cu Theresa May la inaintaremay

Misteriosul domeniu al existentei vietii extraterestre pe Terra este in continuare un subiect fascinant pentru iubitorii teoriei conspiratiei. Cel mai cunoscut incident este cel de la Roswell, care a avut loc in urma cu aproape 50 de ani, pe 8 iulie 1947. Acesta este insa doar unul dintre sutele, poate chiar miile de intamplari ciudate ce s-au petrecut pe Pamant, majoritatea fiind relatate de catre oamenii de rand.

 

Preluand functia de prim-ministru al Marii Britanii pe 13 iulie 2016, cu scopul de a negocia “Brexit-ul”, lucru care s-a si intamplat deja, Theresa May este favorita caselor de pariuri pentru a da o adevarata lovitura. Astfel, eFortuna acorda o cota astronomica de 67.00 Theresei pentru a face publice, dupa atatia ani de asteptare, dovezile incontestabile ale existentei vietii extraterestre pe Terra.

Sursa foto: theindependent.co.uk

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu