Turneele saptamanii in circuitele ATP si WTA | Vezi cine sunt favoritii!

ATP WTA Sydney

Circuitele ATP si WTA ne ofera in saptamana 9-15 ianuarie cate doua turnee fiecare. Monica Niculescu se afla printre favoritele la castigarea unuia!


ATP Sydney

Turneul Apia International Sydney are premii in valoare de 495.630 $. Dominic Thiem, Pablo Cuevas, Viktor Troicki si Pablo Carreno Busta sunt capii de serie ai turneului.

NetBet vede insa altfel sansele jucatorilor la triumful final. Dominic Thiem este intradevar marele favorit in Australia, cu o cota de 4.00. Totusi, lui Cuevas i se da doar a opta sansa la succes, cu o cota de 19.00. Troicki si Verdasco au cote de 9.00 si respectiv 9.50 la castigarea turneului.

ATP Auckland

In Noua Zeelanda se desfasoara ASB Classic, care este chiar mai darnic cu cei 28 de participanti. Premiile ating valoarea de 508.360 $.

Se anunta o lupta intensa pentru castigarea acestui turneu. Patru jucatori au sanse aproape egale de a se impune. Roberto Bautista-Agut, Jack Sock si David Ferrer au cota 5.50, iar John Isner are cota 6.00 la castigarea turneului.


Poti paria orice pariu complet gratuit pe Netbet, daca iti deschizi chiar acum un cont nou, unde beneficiezi de un bonus 100% in limita a 450 RON! Astfel, indiferent ce se va intampla in meci, poti sta linistit, deoarece nu pierzi absolut nimic!

WTA Sidney

Pe tabloul feminin de la Sidney, Angelique Kerber este favorita, cu o cota de 3.75. Agnieszka Radwanska o urmeaza, cu 4.50. Castigatoarea de anul trecut al trofeului, Svetlana Kuznetsova este a treia favorita, cu cota 9.50, la fel ca si britanica Johanna Konta.

WTA Hobart

La Hobart se desfasoara al doilea turneu WTA al saptamanii. Andrea Petkovic (5.50), KikiBertens (7.00) si Lucie Safarova (7.50) sunt primele favorite la castigarea turneului. Reprezentanta Romaniei, Monica Niculescu are a cincea sansa, cu co cota de 8.50.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu