Liga Campionilor: Echipa noastra iti prezinta clasamentul dupa prima runda, alaturi de programul urmatoarelor dispute!

Dupa o lunga asteptare, Liga Campionilor a revenit in fata noastra, cu partide care mai de care mai interesante. Pe parcursul ultimelor doua zile s-a disputat prima etapa din faza grupelor. Chiar daca nu au fost surprize de mari proportii, am asistat la confruntare excelente din punct de vedere sportiv.


inregistreaza-te - unibet


Grupa A – Liga Campionilor

grupa-a

In prima grupa s-au inregistrat doua rezultate de egalitate. Atat Arsenal, cat si Ludogorets, au reusit sa obtina remize pretioase in deplasare in fata unor echipe cotate drept principale favorite – Paris Saint-Germain si FC Basel.

grupa-a-program

Grupa B – Liga Campionilor

grupa-b

Singura victorie din Grupa B a fost reusita de catre italienii de la Napoli, care s-au impus pe terenul celor de la Dinamo Kiev, dupa ce au fost condusi cu scorul de 0-1. In cealalta partida a grupei, Benfica a fost egalata la ultima faza a meciului de catre turcii de la Besiktas.

grupa-b-program

Grupa C – Liga Campionilor

grupa-c

Fara indoiala, cea mai spectaculoasa grupa din prima runda a fost grupa C. In aceasta s-au inscris nu mai putin de 11 goluri in cele doua partide, Barcelona invingand Celtic cu scorul de 7-0, in timp ce „cetatenii” lui Guardiola s-au impus in fata Borussiei Monchengladbach cu 4-0.

grupa-c-program

Grupa D – Liga Campionilor

grupa-d

Atat Bayern Munchen, cat si Atletico Madrid, si-au respectat blazonul in Grupa D si au reusit sa triumfe in prima runda. Spre deosebire de Bayern, ce s-a impus fara absolut nici macar o problema pe propria arena cu scorul de 5-0 in fata celor de la FK Rostov, formatia lui Diego Simeone a reusit sa castige la Eindhoven la limita, scor 1-0, la finele unei partide in care olandezii au ratat un penalty si au avut un gol anulat.

grupa-d-program


Citeste si:


Grupa E – Liga Campionilor

grupa-e

O alta grupa extrem de interesanta este Grupa E. „Aspirile” de la Leverkusen s-au vazut egalate de rusii de la TSKA Mosocva, dupa ce au condus cu 2-0, in timp ce „monecasgii” de la AS Monaco s-au impus pe Wembley in fata celor de la Tottenham cu scorul de 2-1, in fata unui stadio arhiplin.

grupa-e-program

Grupa F – Liga Campionilor

grupa-fIntalnirea dintre Real Madrid si Sporting Lisabona a fost cu noroc pentru Cristiano Ronaldo, care a reusit sa inscrie dintr-o lovitura libera  executata perfect, pentru ca Alvaro Morata sa aduca victoria „galacticilor” in ultimul minut al prelungirilor. In cealalta disputa a grupei, Borussia Dortmund s-a impus fara drept de apel pe terenul Legiei Varsovia cu scorul de 6-0.

grupa-f-program

Grupa G – Liga Campionilor

grupa-g

Desi nu au inceput tocmai bine Premier League-ul, jucatorii lui Leicester au reusit sa faca spectacol in Belgia, castigand cu scorul de 3-0 in fata celor de la Brugge. In cea de-a doua confruntare a grupei G, FC Porto si FC Copenhaga au incheiat la egalitate, scor 1-1.

grupa-g-program

Grupa H – Liga Campionilor

grupa-h

In ultima grupa, H, s-a disputat unul dintre derby-urile primei runde: Juventus – Sevilla. In timp ce disputa italiano-iberica s-a incheiat cu scorul de 0-0, confruntarea dintre Olympique Lyon si Dinamo Zagreb s-a incheiat cu victorie clara a francezilor, scor 3-0.

grupa-h-program


Sursa imaginii: www.wixnews.com


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu