Unai Emery, pe faras la PSG: Vezi care este antrenorul curtat de trupa de pe Parc des Princes!

Remiza din etapa a 17-a cu Nice, scor 2-2, venita dupa esecul fara drept de apel de la Montpellier, scor 0-3, a umplut paharul sefilor de Parc des Princes. Desi se astepta sa nu intampine nicio problema pe plan intern, la fel ca si in stagiunea anterioara, cand s-a distanta rapid de contracandidate, trecandu-si la pas un titlul in palmares, trupa din Paris ocupa aproape de finele turului doar locul 3, la 4 puncte in spatele suprinzatorului lider din Nice. Mai mult, PSG s-a chinuit si in grupele Ligii Campionilor, acolo unde a adunat doar 3 victorii intr-o grupa cu Arsenal, Basel si Ludogorets.

Conducerea clubului nu mai pare dispusa sa tolereze situatia. Conform presei din Hexagon, in calcul este luata o despartire de tehnicianul Unai Emery, tehnicianul,  triplu castigator al Ligii Europa cu Sevilla in 2014, 2015 si 2016, ce i-a succedad in iunie anul acesta lui Laurent Blanc la timona PSG-ului.

Primul nume aparut pe lista este cel al lui Roberto Mancini. Italianul, care a mai fost curtat de PSG in trecut, este actualmente liber de contract, dupa despartirea de Internazionale Milano, produsa in august anul acesta.  Premergator, Mancini le-a mai antrenat pe Fiorentina, Lazio, inca o data Inter, Galatasaray si Manchester City, alaturi de care a castigat Premier League la finele sezonului 2011-2012.

13.00 este la Sportingbet cota unei calificari a PSG-ului in finala Ligii Campionilor. Sportingbet ofera un bonus de 200 ron noilor clienti! Click aici pentru a profita de promotie!

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu