Circus

5 scor casa pariuri | Locul 9 din 10 case de pariuri | 0 rating jucatori | 0 pareri jucatori

Circus

Grupul Circus detine 15 sali de jocuri si 2 cazinouri in Belgia si locatii de jocuri de noroc in Spania  ( Madrid ), fiind pe piata de foarte multi ani si avand o experienta vasta in lumea jocurilor de noroc.

Lansarea pe piata online a venit in anul 2011 si grupul si-a extins de atunci operatiunile in mai multe tari – avand la baza o platforma proprie prin care ofera jocuri de cazino si mai recent oferind si pariuri online prin platforma Betconstruct.

Circus are multe optiuni pentru jucatori si site-ul este usor accesibil. Ca oferta de pariere si jocuri de cazino, Circus nu este pe primele locuri , insa nu se afla nici la coada operatorilor care ofera jocuri de noroc online in Romania, fiind un site de mijloc.

Plasarea pariurilor se face usor datorita layoutului si sunt disponibile foarte multe tipuri de pariuri – inclusiv live. Navigarea se face usor printre evenimente folosind meniul din partea stanga si se pot pune pariuri de la fotbal si tenis pana la fotbal american, baschet sau e-sports.

Site-ul este unul sarac in promotii, insa din cand in cand se ofera pariuri gratuite sau diferite bonusuri.

In ceea ce priveste departamentul de relatii cu clientii, Circus are o rata de raspuns buna si majoritatea comunicatiilor se desfasoara prin intermediul emailului.

Depunerile si retragerile pe Circus se fac usor cu cardul sau folosind e-walleturile.

Rating: 5 out of 10 with 0 ratings
Informatii retrageri
24h 72h 72h 24h
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

si alti 17 membri Pariuri1x2 joaca la Circus

Adauga parere Circus

Pe aceasta pagina gasiti pareri , impresii si recenzii ale pariorilor despre Circus. Tu ce parere ai despre Circus? Voteaza mai jos si spune-ne ce experienta ai avut cu aceasta casa de pariuri pentru a ajuta si alti pariori.

Trebuie sa fii logat ca sa poti adauga o parere

Nu au fost adaugate pareri