PublicWin

7 scor casa pariuri | Locul 17 din 21 case de pariuri | 0 rating jucatori | 0 pareri jucatori

PublicWin

Public Win a apărut în România în anul 2016 prin intermediul agentiilor terestre, iar un an mai tarziu în luna august a primit dreptul de a oferi pariuri sportive online (D.ONJN 1307 /13.07.2017 – 01.08.2017-31.07.2027). Inițial această licența a fost extinsă și pentru jocurile de cazino. Așadar, la Public Win putem paria legal până în 2027!

Cum deschid un cont

În partea dreapta sus găsim butonul “Inregistreaza-te acum”. Dupa ce apăsăm acest buton, se deschide o noua pagină în care trebuie sa completăm cu datele personale. După ce am deschis contul, trebuie să-l validăm prin mail.

 

Platforma și oferta PublicWin

Oferta sportivă se axează pe sporturile mai cunoscute, iar referitor la variantele de pariere pe meci putem spune ca PublicWin satisface cererile utilizatorilor. Așadar, pe lângă pariurile de bază găsim diferite combinații de pronosticuri și chiar pariuri asiatice.

Un mare plus al agenției PublicWin este faptul că utilizatorii pot miza pe 3 derivate ale aceluiași meci. Astfel, se poate paria pe o combinație de cartonașe, cornere, plus o altă categorie disponibilă.

PublicWin va oferta de asemenea posibilitatea de a juca in cele mai tari Loterii ale lumii. Nu lipsesc sporturile virtuale sau jocurile de tip casino.

Metode de plată si retragere

PublicWin se remarcă printr-o gamă extrem de variată de modalități de depunere. Jucătorii pot să-și alimenteze contul prin Neteller, Paysfafecard, Skrill (minim 20 RON fiecare), TopPay (minim 25 RON), Smith & Smith (minim 50 RON), dar și prin card bancar Visa sau MasterCard (minim 50 RON).

Retragerea minima este de 20 lei cu ajutorul portofelelor virtuale, iar prin card bancar si transfer bancar este 50 lei. Retragerea maxima prin Skrill si Neteller este 20 000 lei, iar prin card si transfer bancar 25 000 lei.

 

Bonusuri si promoții

În acest moment PublicWin oferă unul dintre cele mai atractive bonusuri la prima depunere din România: 200% până la 2000 de lei. Pe langa acest bonus, PublicWin oferta tuturor noilor utilizatori si 500 runde gratuite in cazino!

În plus, PublicWin propune și o serie de oferte disponibile constant. Aici amintim PublicWin Plus – Cota marita pe echipa favorita cu pana la 25%, dar și faptul că taxa de 2% de la depunere nu este reținută.

 

Publicwin Aplicație mobilă

La PublicWin poți paria sau poți juca la cazinou direct de pe telefonul mobil sau tabletă. Aplicația Publicwin este disponibilă atât pe iOS cât și pe Android!

Rating: 7 out of 10 with 0 ratings
Informatii retrageri
24h 24h 24h cateva ore
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

si alti 8 membri Pariuri1x2 joaca la PublicWin

Adauga parere PublicWin

Pentru a adauga o parere trebuie sa intri in cont.

LOGIN/REGISTER

Nu au fost adaugate pareri